Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Viktor holnap kijelen...

Ha Orbán Viktor holnap kijelenti, hogy: "A Föld gömbölyű! ", akkor a liberálisok másnapra mind tüntetnek, hogy az valójában lapos?

Figyelt kérdés

Eddig SZÓ SZERINT SEMMIBEN sem értette egyet a balliberálisok Orbánnal.

Például olyan látszólag teljesen egyértelmű dologban mint a migrációban. A fidesz azt mondta, hogy nem akarnak afrikaiak tízezreit beengedni az országba, erre a liberálisok mind tüntettek, hogy: "Ez fasizmus, nácizmus, kirekesztés!"

Igazából önálló ötletük és programjuk egyáltalán nincs. Mindig megvárják mit reagál a fidesz és ők annak az ellenkezőjét követelik.

De mi van ha egy nap a fidesz kijelenti, hogy a Föld gömbölyű?

Akkor mivel szerintük Orbánnak minden szava hazugság, akkor tüntetni fognak, hogy a Föld valójában lapos?

(ne értsetek félre nem vagyok fideszes, csak ez gyerekes viselkedés idegesít amit a balliberális oldal csinál)

2016. aug. 8. 20:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%

A Föld nem tökéletes gömb, a szakszerű megnevezése geoid.

- Egy liberális

2016. aug. 8. 20:56
 2/22 anonim ***** válasza:
63%
Ez teljességgel lehetetlen, Viktor nem szokott értelmes dolgokat mondani, igazat meg főleg nem.
2016. aug. 8. 20:57
 3/22 A kérdező kommentje:

# 2

Nem is azt írtam, hogy tökéletesen gömbölyű. Mivel ugye 21 kilométer eltérés van az egyenlítő és a Greenwich között (ha jól emlékszem).

2016. aug. 8. 21:00
 4/22 anonim ***** válasza:
41%
#4 most már hiába okoskodsz, ez nem kvíz, ha nyersz nem kapod vissza Trianont.
2016. aug. 8. 21:02
 5/22 anonim ***** válasza:
72%
Engem meg a fideszesek viselkedése idegesít, akik a bevándorlók miatt egyenesen valami Földre szállt istenségnek tekintik Orbánt, pedig csak egy rohadt maffiavezér, aki ezzel palástolja itthon a korrupciót.
2016. aug. 8. 21:04
 6/22 anonim ***** válasza:
72%

Miután a fityisz leszavaz törvényjavaslatot, amivel egyet értenek, csak azért mert az a cúna gonossz liberálisok nyújtották be, szerintem mélyen hallgass a destruktív ellenzékről. :-)

Azt meg nézd nagyon gyorsan vissza mit művelt a fityisz 2002-2010 között, nem csodálkoznál ennyire...

2016. aug. 8. 21:05
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok xenofób.

Mivel olyan helyen lakok ahol a nem velem egy nemzetbe tartozók kb 92%-ot adnak. Így elég gáz lenne ha xenofób lennék.

Inkább ti liberálisok szégyelljétek magatokat amiért oikofóbok vagytok!

Fasiszta sem vagyok.

Mivel nem rémlene, hogy népszerűsítettem volna a Mein Kampfot vagy valami ilyesmit.

Gyűlölködőgép inkább az aki mindenfélével megrágalmazza a gyk-s felebarátját.

Amiket én írtam azok nem rágalmak. Ha nem is fedik 100%-ban a valóságot, nincsenek messzebb tőle minthogy "xenofób fasiszta" vagyok.

"Tipikus fideszes vagy, mondhatni tipikus magyar."

Nem vagyok fideszes. Még ha megkínoztok akkor sem fogok a fideszre szavazni!

Az pedig nagyon buta és egyszerű hozzáállás miszerint tipikus fidesz = tipikus magyar (tekintve, hogy a fideszre 27% szavazott a magyar lakosságból). Ez egy nyíltan oikofób gyűlölködő kijelentés.

2016. aug. 8. 21:09
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Én meg azt nem értem, hogy mit nyekeregnek egyesek még mindig a nyomorult balliberálisokon, amikor már 6 éve Fidesz-kormány van (lényegében teljhatalommal), a balliberálisoknak meg valahol 0 környékén konvergál a politikai jelentőségük az országban.
2016. aug. 8. 21:10
 9/22 anonim ***** válasza:
80%

De valamiben egyet értekvele. Csak éppnem esek hanyatt tőle ahogy hülyének néz sajnálom... felesleges libsizned, eltelt 6 év elég hacsak Fideszezel...

(Amugy az se értett egyet semmiben az MSZPvel..miről beszélsz akkor..?)

2016. aug. 8. 21:14
 10/22 anonim ***** válasza:
70%

Csak a nagyon egyszerűeknek olyan egyértelmű ügy a migráció kérdése.

Ami a Föld alakját illeti, ha Orbán azt mondaná lapos, akkor 2 hét múlva az összes Fidesz fan azt hirdetné, hogy lapos, ha utána azt mondaná, hogy szögletes, akkor 2 héten belül arra állnának rá ezek a droidok.

2016. aug. 8. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!