Ha Orbán Viktor holnap kijelenti, hogy: "A Föld gömbölyű! ", akkor a liberálisok másnapra mind tüntetnek, hogy az valójában lapos?
Eddig SZÓ SZERINT SEMMIBEN sem értette egyet a balliberálisok Orbánnal.
Például olyan látszólag teljesen egyértelmű dologban mint a migrációban. A fidesz azt mondta, hogy nem akarnak afrikaiak tízezreit beengedni az országba, erre a liberálisok mind tüntettek, hogy: "Ez fasizmus, nácizmus, kirekesztés!"
Igazából önálló ötletük és programjuk egyáltalán nincs. Mindig megvárják mit reagál a fidesz és ők annak az ellenkezőjét követelik.
De mi van ha egy nap a fidesz kijelenti, hogy a Föld gömbölyű?
Akkor mivel szerintük Orbánnak minden szava hazugság, akkor tüntetni fognak, hogy a Föld valójában lapos?
(ne értsetek félre nem vagyok fideszes, csak ez gyerekes viselkedés idegesít amit a balliberális oldal csinál)
A Föld nem tökéletes gömb, a szakszerű megnevezése geoid.
- Egy liberális
# 2
Nem is azt írtam, hogy tökéletesen gömbölyű. Mivel ugye 21 kilométer eltérés van az egyenlítő és a Greenwich között (ha jól emlékszem).
Miután a fityisz leszavaz törvényjavaslatot, amivel egyet értenek, csak azért mert az a cúna gonossz liberálisok nyújtották be, szerintem mélyen hallgass a destruktív ellenzékről. :-)
Azt meg nézd nagyon gyorsan vissza mit művelt a fityisz 2002-2010 között, nem csodálkoznál ennyire...
Nem vagyok xenofób.
Mivel olyan helyen lakok ahol a nem velem egy nemzetbe tartozók kb 92%-ot adnak. Így elég gáz lenne ha xenofób lennék.
Inkább ti liberálisok szégyelljétek magatokat amiért oikofóbok vagytok!
Fasiszta sem vagyok.
Mivel nem rémlene, hogy népszerűsítettem volna a Mein Kampfot vagy valami ilyesmit.
Gyűlölködőgép inkább az aki mindenfélével megrágalmazza a gyk-s felebarátját.
Amiket én írtam azok nem rágalmak. Ha nem is fedik 100%-ban a valóságot, nincsenek messzebb tőle minthogy "xenofób fasiszta" vagyok.
"Tipikus fideszes vagy, mondhatni tipikus magyar."
Nem vagyok fideszes. Még ha megkínoztok akkor sem fogok a fideszre szavazni!
Az pedig nagyon buta és egyszerű hozzáállás miszerint tipikus fidesz = tipikus magyar (tekintve, hogy a fideszre 27% szavazott a magyar lakosságból). Ez egy nyíltan oikofób gyűlölködő kijelentés.
De valamiben egyet értekvele. Csak éppnem esek hanyatt tőle ahogy hülyének néz sajnálom... felesleges libsizned, eltelt 6 év elég hacsak Fideszezel...
(Amugy az se értett egyet semmiben az MSZPvel..miről beszélsz akkor..?)
Csak a nagyon egyszerűeknek olyan egyértelmű ügy a migráció kérdése.
Ami a Föld alakját illeti, ha Orbán azt mondaná lapos, akkor 2 hét múlva az összes Fidesz fan azt hirdetné, hogy lapos, ha utána azt mondaná, hogy szögletes, akkor 2 héten belül arra állnának rá ezek a droidok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!