Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Viktor holnap kijelen...

Ha Orbán Viktor holnap kijelenti, hogy: "A Föld gömbölyű! ", akkor a liberálisok másnapra mind tüntetnek, hogy az valójában lapos?

Figyelt kérdés

Eddig SZÓ SZERINT SEMMIBEN sem értette egyet a balliberálisok Orbánnal.

Például olyan látszólag teljesen egyértelmű dologban mint a migrációban. A fidesz azt mondta, hogy nem akarnak afrikaiak tízezreit beengedni az országba, erre a liberálisok mind tüntettek, hogy: "Ez fasizmus, nácizmus, kirekesztés!"

Igazából önálló ötletük és programjuk egyáltalán nincs. Mindig megvárják mit reagál a fidesz és ők annak az ellenkezőjét követelik.

De mi van ha egy nap a fidesz kijelenti, hogy a Föld gömbölyű?

Akkor mivel szerintük Orbánnak minden szava hazugság, akkor tüntetni fognak, hogy a Föld valójában lapos?

(ne értsetek félre nem vagyok fideszes, csak ez gyerekes viselkedés idegesít amit a balliberális oldal csinál)

2016. aug. 8. 20:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

"Ami a Föld alakját illeti, ha Orbán azt mondaná lapos, akkor 2 hét múlva az összes Fidesz-fan azt hirdetné, hogy lapos, ha utána azt mondaná, hogy szögletes, akkor 2 héten belül arra állnának rá ezek a droidok."

Igen, ez engem is jobban aggaszt, mint az, hogy mit gondolnak a liberálisok.

Miért? Mondjuk, mert liberálisból alig akad egy-egy mutatóban, Orbán Isten szavain meg tömegek csüngenek.

2016. aug. 8. 21:36
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

"Miért? Mondjuk, mert liberálisból alig akad egy-egy mutatóban, Orbán Isten szavain meg tömegek csüngenek."

Valójában rengeteg a liberális! Mindenki liberális hazaáruló, aki nem ért egyet a Fidesszel, már persze szerintük. Ironikus valahol, hogy szitokszónak használják, de emiatt szép lassan egyre többen leszünk liberálisok, mert ma az azt jelenti, hogy nem nyeled be a kormány által harsogott hazugságokat. Én például mostanában jöttem rá, hogy a liberális jelentése: kritikai érzékkel megáldott, gondolkodni tudó ember -az ilyentől meg félnek, szóval ha ez a "libsi" jelentése, akkor én vállalom.

Amúgy az előttem szólóknak van igaza, engem az rémít meg, hogy a nem libsik minden hazugságot benyelnek, és még beszélni is csak arról beszélnek, amit a kormány akar. pl. most mindenki migránsozik, mielőtt elkezdődött volna tavaly tavasszal néhány hónapig halálbüntetéseztünk, a vasárnapi boltzárat is azért törölte el a Fidesz, mert besz.rt, hogy most nem arról lesz szó a médiában, interneten, amit ők akarnak, elvégre a szocik népszavazása is most ősszel lett volna, de így inkább elébe mentek a dolgoknak.

2016. aug. 8. 22:07
 13/22 A kérdező kommentje:

A liberális olyan mint a kommunista. Ha szigorúan definíció szerint akarjuk nézni akkor nincs belőlük egy darab se. De ha úgy nézzük, hogy kik azok akik többnyire annak tartsák magukat akkor csak az alapján mondhatjuk rá valakire, hogy kommunista vagy liberális.

Ami meg azt illeti én meg lassan kezdem felvállalni, hogy fasiszta/náci/xenofób/homofób/fidesznyik/jobbikos/ruszki/kódolt antiszemita/látens homokos/zorbányista/kuruttyos/vonaista/turbóturul/ősmagyarkodó/hazaáruló/turulszopó/irredentista vagyok!

Mivel valahányszor a mainstreamtől eltérően kezdek gondolkodni vagy kicsit is kritizálni kezdem a balliberálisokat folyton ezekkel a szavakkal illetnek meg...

2016. aug. 8. 23:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#15:Tudod az az érdekes,hogy én meg egy párthoz,sőt oldalhoz sem kötődöm igazán.Van,amiben ezzel értek egyet,van amiben azzal.Ennek megfelelően,az általad írt jelzők zömét,már én is megkaptam,ha az ellenzékről,vagy a liberálisokról rosszat írtam.Viszont én voltam már "komcsi,libsi,ballibsi,Gyurcsány-hívő,hazaáruló,zsidó, magyarellenes",stb.,stb.,stb.,az ellenoldal részéről,ha éppen Orbánról,vagy a Fideszről írtam negatívan.Szóval, nem hinném,hogy ez politikai beállítottság kérdése. Egyszerűen mindkét oldalnak vannak elvakultjai,akik rögtön "ugranak",ha úgy érzik,hogy az "övéit" bántják.
2016. aug. 9. 00:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan hogy valakinek agya van, az már nem divat? Csak Fideszes van, meg liberális? Hát bocsánat, én már csak ilyen régimódi gondolkodó ember vagyok.

Ha Orbán hülyeséget mond, korrupciónak kedvez, meggondolatlan intézkedéseket hoz, akkor elítélem! Ha a baloldal töketlen, és nem tud épkézláb alternatívát kínálni, akkor őket is elítélem emiatt! Kérdezőnek annyiban igaza van, hogy a baloldalnak ócsárolásról át kell térnie az önálló pozitív javaslatokra.

A migráns kérdés pedig egyáltalán nem fekete-fehér. Természetesen senki nem akarja terroristákkal kibélelni az utcáját. De direkt, megalapozatlan félelmet kelteni, gyűlöletet, megosztottságot generálni a magyar népben, nagyon is aljas dolog! Mindenzt múlandó népszerűségért. Tudod mi az igazán nagy kár okozás? A Fidesz már rég sehol nem lesz, de az általa elhintett előítéletek miatt a normális bevándorlókkal szemben is sokkal gyakoribbak lesznek az atrocitások. Sőt, ha valaki innen kimegy külföldre, előfordulhat, hogy nem találja a helyét egy kicsit multikultúrálisabb társadalomban, mert fél az összes arabtól, meg lenézi őket. Itt kezdődnek a gondok.

2016. aug. 9. 00:20
 16/22 Baluba ***** válasza:
100%

Alapvetően igazad van, Magyarországon 25 éve ezt jelenti ellenzékben lenni. Mindazonáltal erős túlzás, amit állítasz.

Egyrészt, amiben egyetértés van, abból nincs hír, senki bem is emlékszik rá 5 perc múlva. Ez lenne a Föld gömbölyű kijelentéssel is.

Másrészt ez a balliberális csoport alapvetően nagyon széles palettát fed le. Tisztelet a kivételnek, de a Fidesz követői és tagjai gyakorlatilag minden kérdésben vakon elhiszik Orbán álláspontját, és így gyakorlatilag minden kérdésben markáns és egyértelmű vélemény van. Ezzel szemben a balliberálisok széttagoltak, sok köztük az önállóan véleményt formáló egyén. Ebből következően minden kérdésben lesz olyan balliberális, aki éppen Orbán ellen helyezkedik, még akkor is, ha a többség éppen egyetért.

Harmadrészt, a migráció csak látszólag egyértelmű kérdés. Ráadásul éppen olyan, ahol egy nacionalista és egy internacionalista egymással szemben fog véleményt formálni.

Egy liberális, de nem balos.

2016. aug. 9. 01:00
 17/22 anonim ***** válasza:
7%

Nekem nincs különösebb bajom a fidesszel, pedig liberális vagyok. Az más kérdés, hogy ettől a gyűlöletkampánytól felfordul a gyomrom amit mostanában lehet látni. Azért egy bizonyos szint alá nem kéne süllyedni.

Amúgy meg a föld nem geoid alakú, nem lehet (vagyis nem tudjuk) meghatározni az alakját.

2016. aug. 9. 01:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Geoid.
2016. aug. 9. 03:23
 19/22 anonim ***** válasza:

# 15/20 Időpont tegnap 23:16

Gondolom a kritikáid is hasonló hangnemben és tartalommal születnek, mint ez a kérdés. Akkor meg mit csodálkozol, hogy a földbe döngölnek?

2016. aug. 9. 07:47
 20/22 anonim ***** válasza:

13:

Nyugodj meg, nem térsz el a mainstreamtől, és nem is gondolkodsz. A gondolataidat a szádba adják.

2016. aug. 9. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!