Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért nem képes...

Az ellenzék miért nem képes beismerni, hogy a fidesznek sikeres a gazdaságpolitikája?

Figyelt kérdés

Vonakodva de végül már a felminősítést is megkaptuk, ott is inkább a "nem hagyjuk hogy másképp csináld " miatt volt, mint az objektív szám adatok miatt, hogy ennyit halogatták.. de már legtöbb külföldi elemző is elismeri a magyar gazdaság fejlődését, az ellenzék még mindig fújja a magáét..

Persze lopnak, persze sok mindent nem így kéne, persze a megmondó emberek mindent jobban csinálnának (csak épp ha lehetőség van rá akkor egy épkézláb alternatívát nem tudnak de mindegy. ), oké sok ködös dologban lehet vitázni, sok mindennel lehet vádaskodni, de a gazdaság fejlődését már csak a vak nem látja a számokon.. ennél objektívebb dolog viszont nincs, az összes többi csak süketelés..

2016. aug. 13. 23:13
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/161 anonim ***** válasza:
94%

"most már értem, hogy azért van ilyen duli-fuli"

Nem értem - valakivel összekeverhetsz. Talán magaddal?

2016. aug. 16. 19:44
 92/161 anonim ***** válasza:
7%
nem én gyűlölöm orbánt, mert kizavart dolgozni :D
2016. aug. 16. 19:45
 93/161 anonim ***** válasza:
94%
Akkor nem, mert én meg nem gyűlölök senkit. Kulturális területen sok diplomás közmunkás van, tudtad, koma?
2016. aug. 16. 19:47
 94/161 anonim ***** válasza:
94%

36%-os kitartok amellett amit javasoltam. Keress fel egy szakembert, vizsgáltasd ki magad, tartsd be az előírt kezelést, és tárgyaltasd át a szavazati jogodat...

Ja és keresd meg a gyógyszered...ott lehet valahol az asztal alatt hidd el..

Öcsém ez oktatott ki engem...

2016. aug. 16. 19:48
 95/161 anonim ***** válasza:

Figyu 36%-os nem mered feszegetni amiket mondtam igaz...? ;)

Megértelek, még gyorsabban vágnád a fát magad alatt..

2016. aug. 16. 19:51
 96/161 anonim ***** válasza:
92%

valakitől kaptam privit, de nem kívánok itt levelezni, sorry.

Múzeumokban, levéltárakban, kulturális létesítményekben, könyvtárakban, ahol sok a munka, dokumentumok digitalizálása, stb dolgoznak kulturális közmunkások szerte az országban. Diplomások. Azonkívül pl É- ÉK- Mo. -on, akikről már mindenki lemondott nagyvonalúan, és nincs munka, megélhetés, bányák, ipari létesítmények bezárva- ott sok a közmunkásnak ez megélhetés - veteményeznek, fóliáznak, termelnek - és megélnek. Vagy inkább túlélnek. (L. pl Mátraverebély, ahol a bánya bezárása után a település 90%-a lett a munkanélküli.)

2016. aug. 16. 21:15
 97/161 A kérdező kommentje:
Mert a szocik idején mi volt? Munka nélkül kapták a 20 ezer ft segílyt! Ahha az sokkal jobb volt, mert 20 ezerből meg lehet élni 40ből nem.. értem én, nem baj hogy több jut, most már dolgozni is kell hát nyilván egy ingyenélőnek sem tetszik.. amúgy meg ha valami szar humán kamuszakos bsc-t csináltál, akkor örülj hogy munkád van... nem a kormány feladata hogy használható tudásod legyen, és hogy el tudd adni a tudásod..
2016. aug. 16. 21:21
 98/161 anonim ***** válasza:

Ott van az 5-pont, válaszolj már rájuk...

Nem biztos hogy mindenben igazam van, de legalább 3-ba igen. Írhattam volna 50 pontot is, úgy hogy pontosan utána nézek mindennek, de ennyire se tudsz ráreagálni, akkor minek?

És kérdező, DE az oktatás a kormány dolga jelenleg, amúgy

2016. aug. 16. 21:31
 99/161 anonim ***** válasza:

"szar humán kamuszakos bsc-t csináltál"

Nem.

Egy társadalomban nem csak pénzügyi munkát végzők, üzlettel manőverezők kellenek.

"hogy el tudd adni a tudásod"

Normális ember nem akarja eladni magát, a tudását se.

Hanem tanít, gyógyít, épít, alkot, ír, fordít, rajzol, és segít azoknak, akik nem tudnak magukon segíteni

- a tudásával.

------------

Fölényes vagy. Majd megtudod, hogy ez nem így működik.

-------------------

De aki egyszer egy vad hajnalon arra ébred,

hogy minden összeomlott s elindul mint kísértet,

kis holmiját elhagyja s jóformán meztelen,

annak szép, könnyüléptű szívében megterem

az érett és tűnődő kevésszavú alázat,

az másról szól, ha lázad, nem önnön érdekéről,

az már egy messzefénylő szabad jövő felé tör.

Semmim se volt s nem is lesz immár sosem nekem,

merengj el hát egy percre e gazdag életen;

[link]

2016. aug. 16. 21:35
 100/161 anonim ***** válasza:
5%

Baloldal és jobboldal is egyformán ürülék, a kispolgár meg választhat, hogy ezzel vagy azzal öntsék nyakon. A végeredmény ugyanaz.

Tökéletes ország? Ahol nincs politika, na az pont olyan :D szemmel láthatóan a politika arra jó, hogy egymásnak ugrassza az embereket. A német utálja az angolt, az amerikai az oroszt, a buszvezető a taxist, a kerékpáros az autóst, a nap a holdat, a kék a zöldet - szeretett felsővezetőink meg pontosan ebből húznak hasznot. Legyen nagy ellenségeskedés, megosztottság, köpkölődés, ne lehessen egységes álláspontra jutni, és közös erővel kiirtani a mostani politikusgárdát. Minél megosztottabb egy társadalom, minél nagyobb a másságtudat, ezek a férgek annál jobban tudnak halászni a zavarosban. Igaz, néha kicsit visszafelé is elsül a dolog (lásd az "egyházszakadást" az emeszpé meg az 1ütt között), de hát ez meg úgymond "benne van a pakliban".

Ami itt zajlik az országban, ennél már lassan egy földönkívüli Függetlenség Napja megszállás is jobb lenne.

2016. aug. 16. 22:27
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!