Az ellenzék miért nem képes beismerni, hogy a fidesznek sikeres a gazdaságpolitikája?
Vonakodva de végül már a felminősítést is megkaptuk, ott is inkább a "nem hagyjuk hogy másképp csináld " miatt volt, mint az objektív szám adatok miatt, hogy ennyit halogatták.. de már legtöbb külföldi elemző is elismeri a magyar gazdaság fejlődését, az ellenzék még mindig fújja a magáét..
Persze lopnak, persze sok mindent nem így kéne, persze a megmondó emberek mindent jobban csinálnának (csak épp ha lehetőség van rá akkor egy épkézláb alternatívát nem tudnak de mindegy. ), oké sok ködös dologban lehet vitázni, sok mindennel lehet vádaskodni, de a gazdaság fejlődését már csak a vak nem látja a számokon.. ennél objektívebb dolog viszont nincs, az összes többi csak süketelés..
08-14, 00:36
08-15, 03:25
08-15, 19:39
Na ezekre nem válaszoltál. Elmondom neked lehet hogy az utsó a 36%-osnak is szól, de egy követ fújtok.
Tételes választ várok! Nem ezt: "már válaszoltam, csak nem érted meg..blabla" mert a 36%-ostól kb ennyit kaptam. Cáfold vagy beismerd(kicsi az esély..) , de választ kérek. Nos?
Én 10x leírtam: azóta ROMLOTT az adóbesorolásunk hogy a Fidesz kormányra került. Erről SOHA nem beszéltél. 2010-ben jobb volt mint most baxmeg.
gdp-szóba se jött nálad sehol.
Ugorj neki még 1x.
"Például arra,hogy a hitelminősítésünk még mindig rosszabb,mint a kormányváltáskor volt."
a piaci besorolása jóval jobb, mint volt
nem tehetünk róla, ha ezt a minősítők leszarják, mert nekik a politikai környezet a #1
Arról nem is beszélve, Hogy 1-2 év mire a minősítést végző cég reagál az ország helyzetére, szóval 2012ben még a 2010es állapot stabilitását nézik, vagyis azt, hogy az az állapot maradt e vagy javult na nálunk még nem tudott javulni.. 2014 óta van elég nagy javulás és mivdl nem lokális rövid jelenség volt,hanem 2 éve stabilan fenn áll 2016ban kaptuk meg a jobb besorolást, de már ezt is elmondtam!
A gdpnél a 35%os felhasználó válaszolt, az általatok felsorolt országban így romániában is az egy főre eső gdp alacsonyabb mint mo-n! Elég beteg lenne Ha a 20 milliós románia gdpje nem lenne nagyobb moénál!
De már megint 20adszorra le kell írni ugyan azt! Nézd már vissza, megválaszoltuk az összes kérdést!
A politika erős kötődésben áll a piaccal, márpedig ha az előbbi akármilyen mértékben bizonytalan/kiszámíthatatlan, az indokolhatja a piaci befektetések rizikójának a megállapítását.
Hogy most kinek/minek az érvelését fogadod el az a te döntésed, de ugyanígy a vállalkozó döntése is, márpedig sok vállalkozás fektet bizalmat a hitelminősítők elemzéseiben. Más vállalatok pedig nem, néhányuk megkockáztatja a maguk igazukat, hogy elsőként bontakozhassanak ki az adott piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!