Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért nem képes...

Az ellenzék miért nem képes beismerni, hogy a fidesznek sikeres a gazdaságpolitikája?

Figyelt kérdés

Vonakodva de végül már a felminősítést is megkaptuk, ott is inkább a "nem hagyjuk hogy másképp csináld " miatt volt, mint az objektív szám adatok miatt, hogy ennyit halogatták.. de már legtöbb külföldi elemző is elismeri a magyar gazdaság fejlődését, az ellenzék még mindig fújja a magáét..

Persze lopnak, persze sok mindent nem így kéne, persze a megmondó emberek mindent jobban csinálnának (csak épp ha lehetőség van rá akkor egy épkézláb alternatívát nem tudnak de mindegy. ), oké sok ködös dologban lehet vitázni, sok mindennel lehet vádaskodni, de a gazdaság fejlődését már csak a vak nem látja a számokon.. ennél objektívebb dolog viszont nincs, az összes többi csak süketelés..

2016. aug. 13. 23:13
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/161 A kérdező kommentje:

Az oktatás a kormány dolga, biztosítja is, de az hogy tanuljon is az ember életképes Szakmát már az egyén feladata!

Az 5 pont meg nettó süketelés, mindre megválaszolt már korábban nézd vissza a válaszim

2016. aug. 16. 22:52
 102/161 anonim ***** válasza:
92%
Válaszaid? Amik nem voltak? Semmire sem válaszoltá ahogy kértük öregem!
2016. aug. 16. 23:15
 103/161 anonim ***** válasza:
93%

Jópárszor vitatkoztam már fidesz-hívőkkel, meg mszp-hívőkkel is, abban a reményben, hogy talán találok némi értelmet és rá tudom döbbenteni őket arra hogy nagyon meg vannak tévesztve.Veszett ügy volt.

Belinkelhetnék ide is neked egy csomó mocsokságot, amit csinált a fidesz, de teljesen reménytelen.

Azt a sötétséget amit a fidesz-birkáktól tapasztaltam, egyszerűen semmi nem tudja felülmúlni.Akiket nem érdekelnek a tények, azokra kár időt meg szót pazarolni.

Szóba került hogy rengeteg pénzt ellopnak.

Erre azt mondja az egyik, hogy "Ha ellopnák, akkor miből épülne ez a sok minden az országban."Kész.Ennél a mondatnál mondtam azt hogy én befejeztem, fölösleges próbálkozás.

Ostoba vagy te is mint az állat, de a legnagyobb baj az hogy te ezt nem ismered fel, nem is akarod, inkább a homokba dugod a fejed, mert a faék egyszerűségű embereknek ez a kényelmesebb megoldás.

2016. aug. 16. 23:54
 104/161 Vazul1972 ***** válasza:
92%
Az a helyzet kérdező,hogy én sem találom a válaszaidat az 57%-os kommentelő kérdéseire.Például arra,hogy a hitelminősítésünk még mindig rosszabb,mint a kormányváltáskor volt.Vagy a munkanélküliség,GDP kapcsán.Az oktatást érintőre úgy-ahogy válaszoltál,bár én is úgy látom,hogy a KLIK-el,meg a többi "újítással",csak romlott,romlik a helyzet.Nem beszélve Nyugat-Magyarország kiürüléséről.De ami a legfájóbb lehet,hogy ahogy már mások is írták,már nem csak Ausztriába,de Szlovákiába is kijárnak dolgozni a magyarok.Azért ez nem is olyan régen,még fordítva volt:Szlovákiából jártak hozzánk.
2016. aug. 17. 00:14
 105/161 anonim ***** válasza:
92%
Ha már itt tartunk kérdező , az 51%-os válaszokra is reakciót várok, de nem kapok, vajon mért van ez? ;)
2016. aug. 17. 08:34
 106/161 anonim ***** válasza:
Ő nem tudja a választ 51%-os. Csak nem tudja beismerni hogy tényleg nem volt igaza.
2016. aug. 17. 11:33
 107/161 anonim ***** válasza:
Igen tudom, de azért epekedve várok arra hogy történjen valami, merjen hozzászólni, merje kritizálni, merje letagadni aamit mondtam. Kiváncsi vagyok mi lesz abból.;)
2016. aug. 17. 14:42
 108/161 anonim ***** válasza:
Szóval kérdező? 36%-os?!valaki?
2016. aug. 17. 14:43
 109/161 A kérdező kommentje:
Pongosan melyikre nem válaszoltam? Légyszi idő alapján mondd, mert a szám változik
2016. aug. 18. 14:58
 110/161 anonim ***** válasza:
Részemről egyszer felszámozva tettem fel kérdéseket, az első 2-őre várom a választ.
2016. aug. 18. 15:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!