Az ellenzék miért nem képes beismerni, hogy a fidesznek sikeres a gazdaságpolitikája?
Vonakodva de végül már a felminősítést is megkaptuk, ott is inkább a "nem hagyjuk hogy másképp csináld " miatt volt, mint az objektív szám adatok miatt, hogy ennyit halogatták.. de már legtöbb külföldi elemző is elismeri a magyar gazdaság fejlődését, az ellenzék még mindig fújja a magáét..
Persze lopnak, persze sok mindent nem így kéne, persze a megmondó emberek mindent jobban csinálnának (csak épp ha lehetőség van rá akkor egy épkézláb alternatívát nem tudnak de mindegy. ), oké sok ködös dologban lehet vitázni, sok mindennel lehet vádaskodni, de a gazdaság fejlődését már csak a vak nem látja a számokon.. ennél objektívebb dolog viszont nincs, az összes többi csak süketelés..
,,piaci besorolásunk" nyomj egy linket, s utána nézek helyetted is mire gondolsz, elég zavaros a gondolkodásod..
Az adó besorolásunk még 2010-ben BBB-volt, 2012-ben volt a nagy adóbesorolási bukta amúgy. Szóval ha 2 év akkor pont a Fideszt minősíti. 2011-ben volt egy kisebb bukta, de a 3-ból csak 1-nél.
Egy főre jutó gdp-je Magyarországnak a szocializmusba is jobb volt, szóval nem tudom hogy ez hogy jön a Fidesz sikereihez. Itt arról van szó hogy Romániának az egy főre jutó gdp-je jobban gyarapodik mint Magyarországé.
Pl ezt is csupán a fidesz találta ki, majd lepénzelte az indexet hogy leadják mi?
De rizsázhattok tovább a haldokló magyar gazdaságról, de már a legtöbb értelmes ember felhagyott vele külföldön és elismerik a magyar sikert!
"már a külföldi legelismertebb elemzők szerint is.. "
A legelismertebb külföldi elemzőket használtam érvnek én is, mikor amellett foglaltam állást, hogy a magyar gazdaság bár fejlődik, de nem olyan ütemben, mint a szomszédaink nagyrésze.
Ekkor a 36%-os a szakemberek hihetőségét vonta kétségbe, te pedig kérdező azt, hogy mennyire indokolt volt az elemzésüknek bizonyos kitételei.
Én elfogadom a neves külföldi elemzők szakmai véleményét, de akkor megkérlek ne alkalmazzatok egy miniatűr kettős mércét sem, mikor én is ugyanígy fogok hivatkozni az elemzőkre, csak nem a Fidesz javára.
És most nem veled kapcsolatban kérdező, mert nem ismerlek, nem tudom máshol/máskor vitatkoztunk-e már, de az is egyfajta kettős mérce, mikor az index-et csak akkor fogadják el a fideszesek mikor a kormányukat dicsérik rajta. Ez így nem okés, és egyébként is egy érvelési bullshit mikor egy nagyobb hírportál (nem véleményblog, vagy hasonló) cikkét tituláljuk hazugságnak és nem fogadjuk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!