Az ellenzék miért nem képes beismerni, hogy a fidesznek sikeres a gazdaságpolitikája?
Vonakodva de végül már a felminősítést is megkaptuk, ott is inkább a "nem hagyjuk hogy másképp csináld " miatt volt, mint az objektív szám adatok miatt, hogy ennyit halogatták.. de már legtöbb külföldi elemző is elismeri a magyar gazdaság fejlődését, az ellenzék még mindig fújja a magáét..
Persze lopnak, persze sok mindent nem így kéne, persze a megmondó emberek mindent jobban csinálnának (csak épp ha lehetőség van rá akkor egy épkézláb alternatívát nem tudnak de mindegy. ), oké sok ködös dologban lehet vitázni, sok mindennel lehet vádaskodni, de a gazdaság fejlődését már csak a vak nem látja a számokon.. ennél objektívebb dolog viszont nincs, az összes többi csak süketelés..
"Ja jön a szokásos ha nem tetszik amit mondanak akkor az már nem is hiteles -.- ilyen érvekkel nehéz vitába szállni!"
Akkor már ketten vagyunk, netudd meg hányszor kapom meg ezt, de ebben a kérdésben is eljátszotta ezt a 36%-os.
össze vissza hazudgálsz most is sörpocak
nézd vissza mit írtam, mert nagyon nem ezt
"össze vissza hazudgálsz most is sörpocak "
Egyszerűen betudom bizonyítani:
40. válasz Időpont 08-15 00:23
"a magyar nemzet egy tradicionálisan balos lap... 6 éve arról ír, hogy itt holnap le fog szakadni az ég annyira szar a kormányzás
nem veszem komolyan ne haragudj "
Erről ennyit, ugyanezt én is mondhattam volna a mandinerről, vagy a kérdező linkjéről, csak ez nálam nem divat.
Ja hát igen. Tartom magam ehhez. A cikk egy vélemény, hogy le fog szakadni az ég, csak mert fidesz kormány van.
NEm neves elemzők, nem objektív tnyvizsgálat, egy sima bulvár.
Azért Nem mindegy hogy egy nyugati gazdasági szaklap elemzőket, közgazdászokat és politikusokat kér fel, hogy rangsorolja a világ pénzügyminisztereit, vagy egy magyar balos szennylap egyik firkásza mindenféle szakértői véleményt mellőzve azt mondja hogy "a fidesz szar"!
És ha utána nézel amit linkeltem az a szaklap rengetegszer bírálta már korábban magyarországot, így az elismerés pont tőlük arra utal, hogy tényleg objektíven kezelik a dolgokat és szakértőkre támaszkodnak, nem pedig párthű érzelmekhez, mint a legtöbb magyar hírportál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!