Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A itt a gyk-n mikor fogadják...

A itt a gyk-n mikor fogadják el végre a fórumozók hogy az emberek már nagy részének elege van a fidesz meg az mszp politikájából? Hogy az emberek nagy része már nem hisz nekik és a Jobbikhoz állnak át?

Figyelt kérdés

mást akarunk már

már új idők járnak

2010. ápr. 17. 20:51
 41/96 A kérdező kommentje:

"Ez, de szánalmas komolyan. Mennyit röhögtem a sok tizenéves mosottagyú neonáci hülyén."

innentől kezdve nem is kell tovább olvasni őt...

2010. ápr. 17. 21:57
 42/96 anonim ***** válasza:

Ezt szelsolaszlo@hotmail.com-tól kaptam a privát emailemre. Milyen gyökér egy senkiházi beszarok rajta, hogy beleéli magát a butaságába.

Na te faszpó, miért nem válaszolsz akkor?

Vagy ez volt a válaszod?

„”20:21-nek

Nekem nem konkurencia a multi és nem is multinál dolgozok, nem érdekel, hogy a fidesz mit kezd velük.

5 millió ember, aki nem akar dolgozni, mert annyira primitív, engem az sem érdekel.””

Ha ennyire analfabéta vagy akkor nem is lehet választ várni, legalább is értelmest!

Ha egyszerűen nem érted, hogy ez egy társadalom, és minden hatással van mindenre.

Ha ennyi a véleményed, „aki nem akar dolgozni” akkor minek írkálsz egy ilyen oldalon?

Ha ennyire nem érdekel hogy mi van, lesz az országban „ a nemzet szót nem is használom az esetedben”

Vagy mi lesz veled ha majd a nyugdíjadat nem tudják fizetni, mert nem lesz miből!

Egy ostoba senki vagy.

"A kérdezőnek"

Ő az a patkány aki soha nem fog válaszolni, mer az agya is üres meg a mellkasa is.

2010. ápr. 17. 21:58
 43/96 anonim ***** válasza:

21:50

Végre valaki!

2010. ápr. 17. 22:00
 44/96 A kérdező kommentje:

"Ő az a patkány aki soha nem fog válaszolni, mer az agya is üres meg a mellkasa is."

igazad van...

2010. ápr. 17. 22:01
 45/96 anonim ***** válasza:
45%
Mért kedves kérdező, nincs igazam? A legtöbb ide írt üzenet, megalapozott észérveket tartalmaz. Ha van cigánybűnözés, akkor van neonáci jelenség is. És az ide írók zöme, olyan kijelentéseket tesz, ami sokszor arra utal. Az, hogy szánalmas, meg hülye, a saját véleményem, de ennyi szubjektivitást talán megengedhetek magamnak, kedves magyar táltos...
2010. ápr. 17. 22:02
 46/96 anonim ***** válasza:

" 21:50

Végre valaki!"

végre valaki aki fasiztázhat

annyira szánalmas hogy már fáj

2010. ápr. 17. 22:02
 47/96 anonim ***** válasza:

"Ha van cigánybűnözés, akkor van neonáci jelenség is"

Már bocs de mi a bajod a neonácikkal? Jóhogy nem veszed már egy kalap alá a bűnözéssel. Én neonáci vagyok de nem járok lopni.

2010. ápr. 17. 22:05
 48/96 anonim ***** válasza:
37%
A másik. Igen fasisztázok, de csak azért mert a Jobbikosok elég nagy része (természetesen nem mind) zsidózik meg cigányozik. Gondolom láttátok a Jobbikos politikus Novák Előd alapította (részben) kuruc.info-n megjelenő időjárás jelentést. Na, ha az nem egyértelmű jelzés a nácizmusra, akkor semmi.
2010. ápr. 17. 22:05
 49/96 A kérdező kommentje:

"Mért kedves kérdező, nincs igazam? A legtöbb ide írt üzenet, megalapozott észérveket tartalmaz. Ha van cigánybűnözés, akkor van neonáci jelenség is. És az ide írók zöme, olyan kijelentéseket tesz, ami sokszor arra utal. Az, hogy szánalmas, meg hülye, a saját véleményem, de ennyi szubjektivitást talán megengedhetek magamnak, kedves magyar táltos..."

ha már cigány bűnözés

Komárom az egyik bevásárló központ előtt nagynéném szállna be a kocsijába

oda ment hozzá 2 roma

egyik zaklatta a másik kirabolta

fényes nappal

nesze

nagynéném új náci????

ebbe a kérdésben eddig 1 fasiszta kijelentés se hangzott el

sőt még a cigány bűnözés sem

te hoztad szóba

nem veszed észre?

és akkor mi vagyunk a nácik

mert elegünk van

ügyes

2010. ápr. 17. 22:06
 50/96 anonim ***** válasza:
21.50 leírásában nem találtam fasizmusra utalást! Lehet hogy nem megy annyira szövegértés neked?
2010. ápr. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!