A itt a gyk-n mikor fogadják el végre a fórumozók hogy az emberek már nagy részének elege van a fidesz meg az mszp politikájából? Hogy az emberek nagy része már nem hisz nekik és a Jobbikhoz állnak át?
mást akarunk már
már új idők járnak
"Ez, de szánalmas komolyan. Mennyit röhögtem a sok tizenéves mosottagyú neonáci hülyén."
innentől kezdve nem is kell tovább olvasni őt...
Ezt szelsolaszlo@hotmail.com-tól kaptam a privát emailemre. Milyen gyökér egy senkiházi beszarok rajta, hogy beleéli magát a butaságába.
Na te faszpó, miért nem válaszolsz akkor?
„”20:21-nek
Nekem nem konkurencia a multi és nem is multinál dolgozok, nem érdekel, hogy a fidesz mit kezd velük.
5 millió ember, aki nem akar dolgozni, mert annyira primitív, engem az sem érdekel.””
Ha ennyire nem érdekel hogy mi van, lesz az országban „ a nemzet szót nem is használom az esetedben”
Vagy mi lesz veled ha majd a nyugdíjadat nem tudják fizetni, mert nem lesz miből!
Egy ostoba senki vagy.
"A kérdezőnek"
Ő az a patkány aki soha nem fog válaszolni, mer az agya is üres meg a mellkasa is.
"Ő az a patkány aki soha nem fog válaszolni, mer az agya is üres meg a mellkasa is."
igazad van...
" 21:50
Végre valaki!"
végre valaki aki fasiztázhat
annyira szánalmas hogy már fáj
"Ha van cigánybűnözés, akkor van neonáci jelenség is"
Már bocs de mi a bajod a neonácikkal? Jóhogy nem veszed már egy kalap alá a bűnözéssel. Én neonáci vagyok de nem járok lopni.
"Mért kedves kérdező, nincs igazam? A legtöbb ide írt üzenet, megalapozott észérveket tartalmaz. Ha van cigánybűnözés, akkor van neonáci jelenség is. És az ide írók zöme, olyan kijelentéseket tesz, ami sokszor arra utal. Az, hogy szánalmas, meg hülye, a saját véleményem, de ennyi szubjektivitást talán megengedhetek magamnak, kedves magyar táltos..."
ha már cigány bűnözés
Komárom az egyik bevásárló központ előtt nagynéném szállna be a kocsijába
oda ment hozzá 2 roma
egyik zaklatta a másik kirabolta
fényes nappal
nesze
nagynéném új náci????
ebbe a kérdésben eddig 1 fasiszta kijelentés se hangzott el
sőt még a cigány bűnözés sem
te hoztad szóba
nem veszed észre?
és akkor mi vagyunk a nácik
mert elegünk van
ügyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!