A itt a gyk-n mikor fogadják el végre a fórumozók hogy az emberek már nagy részének elege van a fidesz meg az mszp politikájából? Hogy az emberek nagy része már nem hisz nekik és a Jobbikhoz állnak át?
mást akarunk már
már új idők járnak
rés keletkezett a 20 éves pajzson
szép volt jobbik szebb jövőt!
Itt gyk van kb15-20 jobbikos, de azok nagyon aktívak, mindenre ugranak. Nem lesz világmegváltás, a fidesszel együt beodalogtak a parlamentbe, mint anno a miép és majd négy év múlva megint kint találják magukat. nehogy már pár lecsúszott ember miatt keljen jobbik kormány Magyarországra. Vicces.
Miért kellene bólogatni a Jobbiknak?
Ha valamit látnak, találnak, szerinted nem lesz teli vele a média?
Pár lecsúszott ember?
Ma az országban 30000000 létminimum alatt élő van.
És további 2000000 halad a lecsúszás felé.
Szerinted mit tud kezdeni a Fidesz, a multi elkotelezettségével, hogy az embereknek jobb legyen?
Indokolnál, válaszolnál?
Nem szeretem, hogy egyátalán nem fogadják el más véleményét. A kérdéseik nagy része is csak arról szól, hogy egymás t fényezzék a más véleményen levő embereket meg kollektív lef!kázzák. Az emberek nagyrésze a Fideszre szavazott. Talán feltűnik valakinek.
Milyen véleményt te faszpó?
Csak írsz össze vissza és nincs is véleményed.
20:21-nek
Nekem nem konkurencia a multi és nem is multinál dolgozok, nem érdekel, hogy a fidesz mit kezd velük.
5 millió ember, aki nem akar dolgozni, mert annyira primitív, engem az sem érdekel.
"Nekem ijesztő a Jobbikosok erőszakos nyomulása. Zavar, hogy azt hiszek csak ők tudják a tutit. Nem szívesen adnék hatalmat a kezükbe. Az lenne az igazi diktatúra. Zavar, hogy nem értik. Az emberek többsége, még mindig nem kér a szélsőségességből. A választások előtt nem jártam a gyk-ra, akkor még hajlottam is, hogy a jobbikra szavazzak. Ma már semmi pénzért. Túl szélsőségesek a szimpatizánsok hozzászólásaik. Nem szeretem, hogy egyátalán nem fogadják el más véleményét. A kérdéseik nagy része is csak arról szól, hogy egymás t fényezzék a más véleményen levő embereket meg kollektív lef!kázzák. Az emberek nagyrésze a Fideszre szavazott. Talán feltűnik valakinek.
"
nekem is ijesztő a fideszes nyomulás
ha lebuknak mert füveznek mindent tagadnak hiába van róla videó és mindenki tudja hogy füvezett ő tagadja
OV felveszi az IMF et hitelre hitelt
és már most 70 80 százalékos a hiány
mindenkit elnyomnak akinek más a véleménye
és hozzák a kubatov szavazókat
a jobbikot igaztalan vádakkal akarják lejáratni ha a jobbikos visszaszól haogy ez nem igaz lefasiztázzák és ülnek a babérjaikon
20 évig ők voltak hatalmon és idáig süllyedtünk
4 éve a fideszre szavaztam volna mert elegem volt az mszp ből
de most már a Jobbikra mert rájöttem a fidesznek csak a hatalom kell
eladják a magyar földeket és mindent ami mozdítható
liberális pártként kezdte most már hírtelen konzervatívok
egyre több botrány derül ki a fideszről
AMIN A FIDESZESEK NEMES EGYSZERŰSÉGGEL ÁTLÉPNEK
több emberrel is beszéltem aki fideszre szavazott és mondta
"azért szavaztak rájuk mert kire szavazzak?"
ez volt a válsz nem akartak újabb mszp s uralmat
a jobbikot meg még nem ismerték
lmp t meg egy viccnek tartották
de nem voltak fanatikusok mit az itteni fideszesek
már látszik ős is hazudnak reggel délben és este
köszönöm nem kérünk a fideszből
büszkék vagyunk ka jobbik eredményére
igen rést ütöttünk a 20 éves pajzson!
a jobbik ellenes vélemények vagy demagógok
vagy személyeskedők
vagy alaptalan vádaskodások
pl a legutóbb a csendőrök sapkáján nem ciki a toll
ilyenbe kötnek bele???
ez aztán a nagy szakmai érv
csodálkoztok ha elszakad a cérna???
"Nekem nem konkurencia a multi és nem is multinál dolgozok, nem érdekel, hogy a fidesz mit kezd velük. "
Te is büszke lehetsz magadra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!