Szerintetek a fidesz úgy végzi mint az mszp?
nem emlékszek rá, de szerintem az mszp se ugy kampányolt, hogy szavazztaok rám mert rossz lesz nektek
de szerintem a fidesz is követni fogja az mszp-t és szerintem utána jön az LMP mint kormánypárt(bár nem szimpatizálok velük csak ezt gondolom)
Pedig Sohanemhazudós Viktor most pontosan ugyanazt csinálja, mint Elkúrtuk Feri...
Szétcseszi a gazdaságot, és velünk fizetteti meg az árát.
Nem sok különbséget látok közöttük.
Bár a Fidesznek sokkal több narancsködtől megfertőzött bohóca van, mint amennyi a szegfű illattól gőzölt be. Úgyhogy nem fogja ugyanúgy végezni. A narancsköd sokáig kitart!
Ez a politika. Csak egyik párt nyíltan kimondja, hogy hazudtunk reggel, délben, no meg este.
A másik is hazudik, de ezt csak a wikileaks-ból tudtuk meg.
@ma 23:52
nálad a nyíltan kimondja az azt jelenti, hogy egy ismeretlen nyilvánosságra hozza?
megszorítások! nem igaz hogy egykutya: tessék nagyobb dolgokra is figyelni: az előző mszp-szdsz ki akarta árusítani az országot, stratégiailag fontos dolgokat elherdált, adósrabszolgaságba csalta az embereket.
és vigalmi- negyeddé tenni a hazánkat. VÉGE elvtársak!
23:57
Ugye most csak ironizálsz?
Nem hiszem, hogy ezt valóban komolyan gondoltad, mert az elég nagy vakságra lenne bizonyíték...
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!