Szerintetek a fidesz úgy végzi mint az mszp?
kolopele
Megnézted már Matolcsy gazdaságpolitikáját?
Értelmezted már a "bérkiegészítő különadó"-t (vagy hogy is nevezzem) a többkulcsos adórendszerrel szemben?
Olvastad már, ami a WikiLeaks-en kiszivárgott?
Tudod, hogy a most felélt nyugdíjpénztári pénzeket 10-30 év múlva az akkori kormányoknak kell majd megfizetniük?
Látod, ahogyan fizetőssé teszik az oktatást? (Pedig hogy tiltakoztak ellene!)
Látod, hogy jogszabályokkal akarják itt tartani az elmenekülő értelmiséget? (Ahelyett, hogy gazdasági előnyökkel tartanák itt.)
Én itt csal összefüggéstelen ötletelést látok, koncepció nélkül...
Pedro
Pedro. milyen koncepció szerint hoznád helyre azt a mérhetettlen hazugságon alapuló pusztítást, amit a mszp-szdsz tett NYOLC évig? csak 1-2 kardinális lépést mondj
(és a koalás szdsz miért is van mindig kifelejtve ezekben a zseniális kérdésekben?)
08:04
NEM TUDOM, és nem is az én dolgom. Ha tudnám, biztosan én csinálnám, de én legalább nem tolakszom ott...
Mindenesetre a "mérhetettlen hazugságon alapuló pusztítást" nem újabb hazugságokkal kell rendbehozni, és nem újabb pusztításokat kell véghezvinni.
SENKI NEM MONDTA, hogy az MSZP kormányzása jó volt, fölösleges azzal jönni, hogy az még rosszabb volt. Nem az óvodában vagyunk. Ha reálisan szelméljük a dolgokat, azt kell látnunk, hogy a Fidesz MESSZE NEM AZT CSINÁLJA, mint amit a választások idején kampányolt. Mint kiderült, már akkor elég pofátlanul szembehazudták az országot.
A gazdaságpolitikájuk pedig valahogy nem látszik igazán jónak. Egyrészt szorítja őket a saját ígéretük (adósságállomány csökkentése), másrészt elmaradt a Nagy Gazdasági Fellendülés, amit az egykulcsos adótól vártak.
Csak hát ezt olyan ciki lenne beismerni, úgyhogy foggal-körömmel ragaszkodni kell ahhoz, hogy mindenki jól jár, és nincsenek megszorítások...
És hogy akkor honnan lesz pénz a további "reformokra"? Különadóból, elvonásokból, fizetős felsőoktatásból, stb...
Ugye milyen jól jár mindenki?
Pedro
10:56
Csak reggel van, most ébredtek a narancslovagok. :-D Ezért van a Nagy Lepontozás.
Pedro
reggel van..pedig már Te mennyi okos dolgot mondtál, kedves Pedro. Más a kappány mint utána -volt már olyan, hogy ez nem volt más? ideális persze az volna ajó, de még soha a világon senki politkus be nem váltotta a kampányát 1:1 arányban-
és honnan kéne pénzt szerezni a reeformokhoz??
miért nem az adókból?
annyira nem örülnénk, ha jönne egy 2. dicsőséges felszabadító szovjet sereg vagyis valami bankszerű horror
aki megment minket
a hazánktól
@ma 07:58
WikiLeakses hülyeséget az mszp terjeszti azért mert Fletó megy a börtönbe.
A FIDESZ ÚGY FOG NYERNI 2014-ben, mint az ihajj!
Majd figyeljetek!!!!!!!
Sok ember nem felejt....!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!