Miért van az hogy a magyar emberek ennyire sajnálják a külföldi magyaroktól a magyar állampolgárságot?
Mindenhonnan csak azt lehet hallani hogy ha nem Magyarországon élnek, nem magyar adót fizetnek akkor miért kaptak állampolgárságot..
Miért kell a külhoni magyarságtól ennyire sajnálni az állampolgárságot, miközben avval semmi kárt nem okoznak Magyarországnak?
A válaszokat előre is köszönöm :)
"Te ha tehetnéd megfojtanál minket egy kanál vízben?" - Nem, nem vagyok ellened, ne személyeskedj, én korrekt választ adtam, de te csak követelőzöl.
"Ezek a pénzek azért kellenek hogy támogassák a külhoni magyarokat." - kellenek???! támogatást követelsz!?
"Sokkal marhaságabbra is elmegy a ti pénzetek." - Igen, ez igaz, de a MI pénzünk! Épp ezért nem kell marhaságra /legyen kicsi vagy nagy/ elszórni.
"Szerintem egy ilyen pályázat többet ér mint egy új stadion nem?" - A stadionmániásra pont Ti szavaztok! Azt a pénzt, a magyar gazdaság beindítására kellene fordítani.
Korábban még a magyarságod bizonygattad, most már csak az 'aggyá pénzt' ...
Nézd, csakhogy tisztázzuk:
Magyarországnak és a magyar államnak semmi köze ahhoz ami Romániában vagy Szlovákiában van. Az a román illetve szlovák állam problémája.
A Magyarországról befolyt adókat pedig a Magyarországi lakosokra kell fordítani.
NEM az erdélyiekre vagy a felvidékiekre.
Azok a román és a szlovák államnak fizetnek adót, tehát ne tőlünk várják a pénzügyi támogatást.
Jelenleg a következő történik:
A Magyarországi magyarok befizetik az adókat, amit aztán részben nem is rájuk hanem az Erdélyiekre költenek.
Szerinted ez jól van így kedve kérdező?
Miért kéne az én adómból Erdélyben programokat szervezni meg pályázatokat nyomni?
Kicsit egyoldalú ez a kapcsolat nem?
Mi adunk nektek pénzt, ti meg nem adtok nekünk semmit.
Na ez az ami nem megy.
TI NEM MAGYARORSZÁGI LAKOSOK VAGYTOK, TEHÁT NEM VAGYTOK JOGOSULTAK SEMMILYEN PÉNZÜGYI TÁMOGATÁSRA.
És egyébként meg:
Volt egy népszavazás erről ami nem lett érvényes.
De megfordítva a logikádat, már előre várom a romániai magyarok által finanszírozott projekteket.
Az én szemléletem szerint ha ide fizettek adót akkor van jogtok részesülni a közpénzekből, és akkor van jogotok szavazni is.
Szekelykent szegyellem hogy vannak ilyen alamizsna-szavazok mint a kerdezo...
Es egyetertek a felhaborodottakkal is, tenyleg nem logikus a kulfoldi szavazas, mert rohadtul csak NEGATIVAN! erint minket. Mert ugye reklamozzak a nagy tamogatasokat, amik valojaban nem akkora osszegben ernek ide, es ez csak olaj a tuzre. Es csak azert szavazni hogy valami cseppenjen mas husosfazekabol, hat leszakadna a pofam ha ilyen haszonleso lennek.
58/59 Időpont ma 01:30
Látom még vannak értelmes, megértő emberek :)
Utolsó:
Alamizsna szavazó?
Eszméletelen hogy mindenki avval van elfoglalva hogy a kormány rosszat csinál nekik, miközben az ő országukban is a külhoni szavazatok nélkül is 65%-ot ért el a Fidesz.
?
Szerintem teljesen a helyénvaló, hogy ha van szavazati jogom arra szavazok aki a legtöbbet megtesz értünk, és nem arra akit mások alkalmasnak találnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!