A külföldiek (értsd: gombokért magyar állampolgárságot vevők) is igénybe vehetik a 10+10 milliós 3 gyerekes támogatást?
Mert én már azt is hallottam, hogy a román és ukrán munkaviszonyt is elfogadják majd.
A kérdésemet az ihlette, hogy K-Magyarországon dolgozom orvosként és már most is több tíz millió megy el fejenként(!) olyan románokra és ukránokra, akik nem beszélik a nyelvet, anyjuk-apjuk se volt magyar, viszont ott virít a kezükben az érvényes magyar TAJ-kártya. mert ugyebár elég pár százezerért megkenni pár hivatalnokot és kész is a magyar állampolgárság.
Szóval, ha tényleg úgy fogják ezt a 10+10 milliót osztogatni, ahogy eddig hallottam, akkor már látom lelki szemeim előtt, hogy a pénz nagy része külföldi, nem idén barnult családok támogatására fog elmenni több 100 milliárd értékben, miközben az ország enélkül is hatalmas bajban van...
Ezek nem is mondják magukat magyarnak.
Mivel a kettős állampplgárság létezik itthon, ezért akár megveheti az állampolgárságot, és megmarad a másik is.
#1-2: Sajnos ez nem újdonság, hogy kis túlzással fél Romániát és Ukrajnát is az 1,8 millió magyar TB-fizető látja el.
Amúgy jeleztem már a problémát egy EÜ politikusnak, hogy miért nem lehet annyi feltételt szabni, hogy az állampolgárságon kívül még pl. 3 évig kelljen magyar TB-t fizetni, hogy járjon a magyar TAJ-kártya. Azt mondta, hogy ezt bonyolult lenne megoldani...
De visszatérve a fő kérdésre, attól tartok, hogy azt is bonyolult lesz megoldani, hogy ne a román és ukrán "nem hiába születettekhez" vágják hozzá a 10 milliókat. Így ráadásul a magyar építőipar se fog pörögni és az ÁFA se ide fog befolyni.
Azon már fel se húzom magam, hogy az itteni magyar (állampolgárságú) "fészekrakók" megint mit fognak művelni, ha a kormány ismét elkezdi számolatlanul önteni rájuk a pénzt. Még a régebbi szoc.polnál is divat volt, hogy a rajkók után mindent megigényeltek, majd kb. 80%-os készültségnél alapig visszabontották a házat és vitték a szomszéd telekre az építőanyagot. Így egy háznyi anyagból papíron felépült egy egész utca, a támogatásokat pedig lenyúlták.
Kezd elegem lenni abból, hogy Mo-n mindig azoknak áll a zászló, akik csak felelőtlenül kefélni és pofátlanul csalni tudnak, míg az átlag polgárt és dolgozót szénné szívatják.
Ja, hogy cigányokról van szó!
Azt hittem, hogy ezek azok a bukaresti oláh sovének, akik ide járnak kiélvezni magukat.
Most komolyan azt hiszed majd csak úgy dobálni fogják?
A belföldi potyalesőktől jobban tarthatsz.
#8-as: igen, azt hiszem. 10 millió nem kis pénz, pláne ha egy ukrán/román nyomortelepen él az illető. Szerintem pár hónap alatt ki fog erre (is) épülni a maffia és tömegesen fogják a 3+ gyerekes csőcseléket korrupt hivatalnokokkal honosíttatni, kamu jogviszonyt és erkölcsit igazoltatni, majd igényelni a 10 milliót (de ha belejönnek, akkor még a +10 milliós hitelt is megoldják). A szerencsétlenek majd kapnak 1-2 milliót, aminek szintén örülni fognak, a többi 8-9 milliót pedig a maffiózók és megkent emberek fogják felosztani. És mindezt a magyar adófizetők pénzéből.
A belföldi potyalesőktől is tartok, de azt már megszoktam, hogy Mo-n csak a lumpeneknek vannak jogai. De az #5-ös hozzászólásomban is leírtam, hogy abból kiindulva, ami a szoc.polnál ment, most is durva lenyúlások lesznek.
De ott a parlamentben úgy látszik, hogy csak süket-vak-amnéziások ülnek, vagy rosszabb esetben veszélyesen hülyék. Még rosszabb esetben pedig szándékosan csinálják, Isten tudja milyen aljas célból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!