Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy a magyar...

Miért van az hogy a magyar emberek ennyire sajnálják a külföldi magyaroktól a magyar állampolgárságot?

Figyelt kérdés

Mindenhonnan csak azt lehet hallani hogy ha nem Magyarországon élnek, nem magyar adót fizetnek akkor miért kaptak állampolgárságot..

Miért kell a külhoni magyarságtól ennyire sajnálni az állampolgárságot, miközben avval semmi kárt nem okoznak Magyarországnak?

A válaszokat előre is köszönöm :)

2016. jún. 28. 18:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/117 anonim ***** válasza:

"Ja és hogy gondoltad a 70 éves szegény bácsik is beállnak katonának?"

Nem

A 70-éves bácsi ne szavazzon mert dunsztja sincs a Magyarországi állapotokról.

Ez minden határon túlira vonatkozik kivéve aki itt dolgozik vagy tanul.

2016. jún. 29. 21:03
 112/117 anonim ***** válasza:
52%

"Akkor mit vártok el tőlünk hogy az MSZP-re szavazzunk? "

Nem, egyszerűen nem akartjuk, hogy a belügyeinkbe beleszavazzatok.

EZÉRT nem akarjuk, hogy állapolgársága legyen a külhoni magyaroknak!

Mert a mi faszunkkal veritek a csalánt jelenleg is!

A népszavazáskor pedig konkrétan magyarorszégi szociális juttatásokra szereztek volna jogot abból a kasszából, amibe csak a magyarországiak fizettek bele, ezért lett NEM a népszavazás eredménye!!

Mikor már itthon is több százan fagynak halálra a saját lakásukban, és többszázezer ember nyomorog, 4,5 millió él a létminimum alatt. Szerinted ha 2 millióval több ember közt osztanak el ugyanannyit, akkor mi lesz itt velünk??

2017. márc. 4. 02:30
 113/117 anonim ***** válasza:

"Mikor döntöttem el hogy hová menjen egy ország pénze el? "

Amikor a Fideszre szavaztál ezért, hogy adjon neked pénzt.

2017. márc. 4. 02:42
 114/117 A kérdező kommentje:

Várjál csak.

Nem azért szavaztam a FIDESZ-re mert kaptam pénzt.

Azért szavaztam rájuk, mert tetszik a programjuk, az előrelátásaik, terveik, megvalósitott céljaik.

2017. márc. 4. 17:07
 115/117 anonim ***** válasza:
100%

Én támogatom, hogy a külhoni magyarságot támogassuk. Nekem egyedül az nem tetszik, hogy egy külhoni magyarnak több jogot adnak, mint egy anyaországi magyarnak.

Mondjuk én magyar állampolgárként elmegyek nyaralni a szavazás napján Újvidékre, akkor be kell mennem Belgrádba, hogy szavazni tudja. Egy kettős állampolgár aki Újvidéken lakik az meg megkapja a levelet, kitölti és csak a postáig kell elsétálnia, hogy feladja. Ez szerintem a kettős mérce, hogy egy külhoni magyarnak nagyobb joga van, mint az anyaországinak.

2017. ápr. 24. 14:26
 116/117 anonim ***** válasza:

115: csakhogy te szavazhatsz egyeni valasztokeruletben is. Az ujvideki meg nem. Ennek a megoldasat szolgalta volna az elozetes regisztracio, de az el lett kaszalva mert fujj.

De ha kikoltozol Magyarorszagrol oda, akkor te is szavazhatsz levelben. Sot, ha a londoni emigracio veszi a faradsagot es a valos helyzetnek megfeleloen kijelentkezik a fiktiv magyar lakcimerol.

Pl en es a csaladom Parizsban lakunk, ahogy kell be is jelentettuk a kulfoldi letelepedest, es olle, lehet levelben szavazni.

2017. szept. 25. 15:39
 117/117 Andizsuzsi ***** válasza:

"csakhogy te szavazhatsz egyeni valasztokeruletben is. Az ujvideki meg nem."

Mégis az újvidéki melyik választókörzetben akart volna képviselőt választani?

2017. szept. 25. 15:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!