Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik miért a többkulcsos...

A Jobbik miért a többkulcsos adózást preferálja?

Figyelt kérdés

A többkulcsosnak nincsen sok értelme, legalábbis Magyarországon.

Nyugat-Európában már több, ott kialakultak megfelelően az osztályok, befektetőosztály, erős középosztály és alsó osztály.

Magyarországon még nem, így ezt valahogyan meg kell gyorsítani, az egykulcsos adó az egyik lehetőség.

A többkulcsos adó a baloldalnak való, ezért nem értem, hogy a Jobbik miért támogatja.

Az egykulcsos motivál is.Motivál, hogy ne legyél sikertelen, ha mégis az vagy, de nem tudsz változtatni,akkor motivál, hogy minél jobban taníttasd a gyerekeidet, hogy sikeresek legyenek.

A többkulcsos azért nem igazságot, mert milyen alapon akarjuk megbüntetni a sikeres diplomás embereket?Mi alapján kellene levenni a fizetésüket, csak azért, hogy másoknak,az irigyebb embereknek megnyugodjon a lelke?

Részben ezért is szavazok a Fideszre.

Nem vagyok hajlandó olyan pártra szavazni, akik a szemétdombon élők gyermekvállalását finanszírozzák.Ugyanis, ez a balos politika azt csinálja.

2016. jún. 11. 20:27
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
64%

"2010 előtt én egyetlen habzószájú fideszestől sem olvastam vagy hallottam, hogy márpedig ide egykulcsos kell és majd a Viktor elhozza."

Mert 2010ben még csak óvodás voltál valószínűleg :/...

Komoly probléa volt, hogy egyesek semmiféle társadalmi teherviselésből (80%) egyszerűen kimaradnak.

2016. jún. 12. 09:52
 42/60 anonim ***** válasza:
22%
Mert a Jobbik is, lényegét tekintve, egy baloldali, komcsi párt, nemzetiszínű maszlaggal leöntve.
2016. jún. 12. 11:36
 43/60 anonim ***** válasza:
31%

"Mert 2010ben még csak óvodás voltál valószínűleg :/..."

He-he :-D Mondja ezt egy olyan, aki nem rendelkezik semmiféle kritikai képességgel imádott pártja irányában és fanatikusan küzd egy bukott ügy mellett. :-DDDDD

Azért sajnállak is a magam módján, tudod, hogy az egykulcsos adó egy bukott ügy, tudod, hogy amint bukik a Fidesz vele bukik ez a "vívmány", tudod, hogy rossz egy szük rétegen kívül mindenkinek, de kénytelen vagy ezt mondogatni mint a felhúzott cintányéros játékmajom.

Amúgy 2000-óta olvasgatok politikai fórumokat, tulajdonképpen mióta vannak, hidd el egyetlen fideszes fórumozó sem aksrt egykulcsos SZJA-t régebben.

2016. jún. 12. 11:53
 44/60 anonim ***** válasza:
68%

Ne tudom észrevetted-e, de én a többkulcsos adó mellett felhozott érvekre reagáltam, és nem az egykulccsal kapcsolatban.

De idézd ide, ha így lett volna...

2016. jún. 12. 11:58
 45/60 anonim ***** válasza:
11%

Hitler is megmondta, hogy aki nem eléggé szociális, az nem lehet igazán nemzeti.

És igaza is volt.

2016. jún. 12. 12:21
 46/60 anonim ***** válasza:
73%

# 46:

Tegyük fel visszaállítjuk a 150 ezer forint feletti bérek esetében a magasabb adókulcsot, és ezzel többletadóval sújtod a magasabb képzettségűeket.

Mi a biztosíték arra, hogy ők nem fognak lelépni még nagyobb számba külföldre, aztán marad a minimálbéres takkernéni?

2016. jún. 12. 12:55
 47/60 anonim ***** válasza:
51%

47.

Lelépnének egy valszeg. nyugati országba, ahol alapból magasabb adókulcsok vannak?

Nem úgy van a flat tax hívei szerint, hogy ez a tökéletes rendszer, ahol mindenki igazságosan adózik?

Nem inkább ide kellen özönlenie a sok sanyargatott nyugatinak?

2016. jún. 12. 13:46
 48/60 anonim ***** válasza:
31%

özönlenek egyébként, csak nem dolgozni, hanem mint adóparadicsom itt fizetik ki az osztalékot meg hasonlók

jó reggelt

2016. jún. 12. 13:51
 49/60 anonim ***** válasza:
68%

"Lelépnének egy valszeg. nyugati országba, ahol alapból magasabb adókulcsok vannak? "

Csakhogy Magyarországon nincsenek olyan magas bérek, mint Nyugaton, ergo magasabb kulccsal szívatni sincs értelme az átlagbéreket. Nem véletlen, hogy a volt szoci országokban kb. mindenütt egykulcsos adózás van. Majd ha nálunk is olyan bérek lesznek, mint Németországban, akkor lehet értelme a többkulcsos adózásnak.

2016. jún. 12. 13:52
 50/60 anonim ***** válasza:
0%

"Tegyük fel visszaállítjuk a 150 ezer forint feletti bérek esetében a magasabb adókulcsot, és ezzel többletadóval sújtod a magasabb képzettségűeket."

Nem kell. Bőven jó a 200 ezer is.

2016. jún. 12. 13:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!