Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Előd kirúgása miben...

Novák Előd kirúgása miben változtatna a Jobbikon?

Figyelt kérdés
Ok tom mandátumáról mondatták le v vették el tehát kvázi kirúgták. De ettől most mit remél Vona v akármelyik másik jobbikos ? Szerintem ettől a megítélésük nem változik.

2016. jún. 6. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

A frakcióból zárták ki. A mandátumáról ő maga mondott le.

Változások:

- A Jobbik egy idő után komolyabb színben tűnhet fel - nem lesz annyi, a pártot komolytalan színben feltüntető performance.

- A néppártosodás jobban beindulhat. Olyanok is Jobbik tagokká válhatnak, akik Novák szigorú elveinek eddig nem feleltek meg.

- Novák vezetésből való kiválásával jóval kisebb lett/lesz a támadási felület. Egyszerű tagként már kevesebb problémát fognak okoznak a játszadozásai.

2016. jún. 6. 23:24
 2/9 anonim válasza:
37%

Kb. amit az előttem szóló mondott.

Azzal, hogy Vona az utóbbi években eléggé azon van, hogy kicsit mérsékeltebb, befogadhatóbb legyen, amit a párt képvisel, erősen szembe mennek bizonyos lelkesebb, hangosabb párttagok. Novák Előd ezen kategóriának gyakorlatilag a karikatúrája volt. Gondolom Vona úgy vélte, hogy Novák ronthat a párt megítélésén, így kicsit rántott a pórázon. Ha az az autista még egyszer kimegy lebontani egy szobrot, meg ilyenek, szerintem instant repül is a Jobbikból. Mostanában ez így szokott menni, és szerintem működik is.

2016. jún. 6. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Remélhetőleg feloszlik hamarosan xddd
2016. jún. 7. 00:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem, kösz a válaszokat.
2016. jún. 7. 01:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Emelkedett a jobbik szellemi szintje.
2016. jún. 7. 07:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez az első lépés a felé, hogy a jobbik alkalmassá tegyen magát a 2018-as fidesz-jobbik koalícióra. Ez Vona célja, mert így juthat hatalomra és ez a fidesz célja is, mert csak így őrizheti meg a hatalmát.

A jobboldali összefogáshoz azonban szalonképesnek kell lenni.

A rasszista, antiszemita, cigányellenes, fasisztoid szennyből most már ki kell mosakodni, szobatisztává kell válni és meg kell próbálni európai színvonalon politizálni.

2016. jún. 7. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Hogy egy színtelen párt lett egy orbán klón vezetővel. Csak azt csinálhatod, amit a vezetőd mond, különben kirúgnak, így legyen az embernek véleménye... A Jobbik attól volt valami, hogy színes és radikális volt, most pedig alakul a fidesz 2.0
2016. jún. 7. 09:38
 8/9 MolotovPunk ***** válasza:

Érdekes ami mostanában e párt körül folyik...

Szerintem (lehet) készülnek a koalícióra a Fidesszel.

2016. jún. 7. 14:00
 9/9 A kérdező kommentje:

"Ez az első lépés a felé, hogy a jobbik alkalmassá tegyen magát a 2018-as fidesz-jobbik koalícióra."

Szerintem ilyen nem lesz de hallgasd meg ezt.

https://www.youtube.com/watch?v=UZdyqAxRbCg

2016. jún. 7. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!