Van olyan homoszexuális ember, aki jobboldali pártra szavaz?
Van. Az egyik meleg barátom Jobbikos. Azt mondja, hogy őt jobban érdekli a hazája sorsa, mint holmi liberális pártok propagandái és reklámjai.
Nem mellesleg nemzeti érzelmű is, mivel tudja, hogy attól még, hogy meleg nem kell gyűlölje a hazáját és nemzetét.
Nem mellesleg külhoni magyar. Így akkor érezné magát szembeköpve ha az őket mocskoló is Trianont helyeslő liberális pártokra szavazna.
Jobboldalinak lenni nem jelent egyet azzal, hogy automatikusan utálni kell a melegeket, így egy jobboldali meleg egyáltalán nem oximoron. Az SA anno egy kőkemény jobboldali szervezet volt, de ennek ellenére a szervezet nagy része meleg férfiakból állt, akik úgy tekintettek az egészre, mint a klasszikus görög katonaszerelemre, ahol a harcosok egymással élték ki az intimitásukat. Egy másik prominens jobboldali meleg egy Milo Yiannopoulos újságíró, aki annak ellenére, hogy nyíltan homoszexuális, rendszeresen kiáll a konzervatív értékek mellett és egyetemről egyetemre járva tart előadásokat arról, hogy milyen degeneratív hatása volt az úgynevezett progresszív értékeknek az európai és amerikai társadalmakra az elmúlt 20-25 évben.
A jobboldaliak nem mind militáns félőrültek, akik a nagypapa SS egyenruhája előtt emlékeznek vissza a régi szép időkre, miközben egy zsinagóga felrobbantását tervezik.
Soha nem szavaznék jobboldali pártra,és ez független attól,hogy meleg vagyok.
Én liberális nézteket vallok,nem szeretem a konzervatív,csőlátású embereket,akik nem hajlandóak kimozdulni a komfortzónájukból.
Szociálisan érzékeny vagyok,mivel én is egy kirekesztett csoporthoz tartozom,így más kirekesztett emberekkel is együtt tudok érezni.
Pl etnikumok,hajléktalanok,szegények,stb
Én is ismerek jobbikos meleget,fideszest is,nem szimpatikusak számomra,többnyire nagyarcú arrogáns emberek,mint úgy a jobboldaliak általában.Nem a szexuális orientáció határozza meg nálam,hogy ki milyen ember.
Melegek között is van olyan,aki az úri negyedből osztja az észt,a budai villájából olyanoknak,akik alkoholista szülőkkel,nyomorban nőttek fel,stb.
Azt nem vitatom,hogy a melegek között több a baloldali,szerencsére.
Párnak meg egyáltalán nem tudnék elképzelni magam mellett egy szociálisan érzéketlen embert...
Ja,hát és vannak olyan melegek is,akik úgy kompenzálnak,hogy ők ugyan melegek,de legalább konzervatívak,így akarnak megfelelni valamennyire a többségi társadalomnak.
Én meg nem fogok az elveimet feladni,csakhogy pár birkáanak szimpatikusabb legyek...
Én nem értek egyett liberális melegként a multikulturalizmussal,ami a szabad vallásgyakorlatban nyilvánul meg.
Az,hogy befogadunk menekülteket nem gáz,viszont azt nem szabad hagyni,hogy mecsetet építsenek és hasonlók.Jó dolog,ha van hite valakinek,de a vallást rossz dolognak tartom,veszélyesnek,mindig jön valaki,aki az emberi butaságot kihasználva,hatalmi célokat lát mások hitében.
Nem tiltja meg neki senki,hogy miben higgyen,de ne akarjon senki a saját hitét másokra kényszeríteni...
A muszlim melegeknek nagyon rossz lehet,biztos sok menekülne szívesen európába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!