Van olyan homoszexuális ember, aki jobboldali pártra szavaz?
Nem és ez nem azért van, mert a jobboldaliak mind csúnya, gonosz meleggyűlölő emberekből állna. Felesleges logikát keresni abban, hogy aki meleg az nyílván nem jobboldali szavazó, én is ezt gondoltam, de nagyot tévedtem.
Én is meleg vagyok és a meleg barátaim nagy része beletojik a politikába. MSZP, EGYÜTT, DK szavazó nincs is. Érdekes módon heteró barátaim közt vannak MSZP szavazók, de én sosem szavaznék ezekre. Fidesz szavazó meleg ismerőseim már vannak, olyan is aki LMP-s és legnagyobb meglepetésemre, aki JOBBIK-os, de ennek az oka, hogy gyerekkorában az orkok bántották és nem szereti őket.
Én abszolút elfogadó és liberális vagyok, de nem szélső liberális, aki lehurrog mindenkit, aki nem ért vele egyet. Nem értek egyet Európa iszlamizálódásával, mert annak semmi helye Európában, maga az iszlám egy erőszakos, gyilkos eszme.
"Sok ilyen sztorit hallottam már, hogy "nekem is van meleg ismerősöm, aki..." :D Érdekes én akit ismerek meleg embert, az mind liberális."
Érdekes, akiket meg én ismerek azok nem :D
Mint írtam is egyikük Jobbik-tag!
Engem inkább az szomorít el,hogy a jobboldali melegek magukra a "normális" szót használják.
Attól,mert valaki baloldali még ő is "normális".Inkább álszent,megalkuvó lenne a helyes jelző rájuk..
Utolsó: tipikus álszent képmutató alak vagy.. Savazod a pride-osokat, de azért néha te is belecsapsz a lecsóba.. Egy popóbakuki közben gondold azt hogy milyen rosszak ezek a melegek.. :D
Közted és köztük csak annyi a különbség, hogy ők vállalják, megmutatják, te nem. A magamutató heterókat is utálod?
Melegként írom ezt.
Számomra az, hogy Mo. élhetőbb hely legyen fontosabb, mint, hogy házasodhassak egy másik férfival, vagy, hogy könnyebben menjen az örökbefogadás melegeknek mint most. Persze, ezek is jó dolgok, de kitörölhetem vele a seggem, ha közben meg minden szar. Egyik párt se tökéletes, ezért kell mindig a kisebb rosszat választani, ami jelenleg a fidesz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!