Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan homoszexuális...

Van olyan homoszexuális ember, aki jobboldali pártra szavaz?

Figyelt kérdés
Nem érzi magát szembeköpve?

2016. jún. 11. 14:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Sok ilyen sztorit hallottam már, hogy "nekem is van meleg ismerősöm, aki..." :D Érdekes én akit ismerek meleg embert, az mind liberális.
2016. jún. 11. 16:25
 12/29 A kérdező kommentje:
Igen, vannak jobboldali meleg politikusok, *díszb..uzik", akik arra vannak, hogy elmondhassa a pártja hogy "látjátok, ő is meleg, de normális, akkor ti miért nem?" :D Jó pénzért amúgy bárki megvehető. Persze vannak olyan melegek is akik szembeköpik magukat is.
2016. jún. 11. 16:27
 13/29 anonim ***** válasza:
20%
Nem. A homokosok az SZDSZ-re szavaztak, ma meg LMP-sek.
2016. jún. 11. 16:37
 14/29 A kérdező kommentje:
Az LMP sosem volt igazán liberális párt.. SZDSZ, most Magyar Liberálisok, PM
2016. jún. 11. 16:44
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

Nem és ez nem azért van, mert a jobboldaliak mind csúnya, gonosz meleggyűlölő emberekből állna. Felesleges logikát keresni abban, hogy aki meleg az nyílván nem jobboldali szavazó, én is ezt gondoltam, de nagyot tévedtem.

Én is meleg vagyok és a meleg barátaim nagy része beletojik a politikába. MSZP, EGYÜTT, DK szavazó nincs is. Érdekes módon heteró barátaim közt vannak MSZP szavazók, de én sosem szavaznék ezekre. Fidesz szavazó meleg ismerőseim már vannak, olyan is aki LMP-s és legnagyobb meglepetésemre, aki JOBBIK-os, de ennek az oka, hogy gyerekkorában az orkok bántották és nem szereti őket.

Én abszolút elfogadó és liberális vagyok, de nem szélső liberális, aki lehurrog mindenkit, aki nem ért vele egyet. Nem értek egyet Európa iszlamizálódásával, mert annak semmi helye Európában, maga az iszlám egy erőszakos, gyilkos eszme.

2016. jún. 11. 20:12
 16/29 anonim ***** válasza:

"Sok ilyen sztorit hallottam már, hogy "nekem is van meleg ismerősöm, aki..." :D Érdekes én akit ismerek meleg embert, az mind liberális."

Érdekes, akiket meg én ismerek azok nem :D

Mint írtam is egyikük Jobbik-tag!

2016. jún. 11. 20:46
 17/29 anonim ***** válasza:
43%

Engem inkább az szomorít el,hogy a jobboldali melegek magukra a "normális" szót használják.

Attól,mert valaki baloldali még ő is "normális".Inkább álszent,megalkuvó lenne a helyes jelző rájuk..

2016. jún. 11. 23:54
 18/29 anonim ***** válasza:
62%
Én bi vagyok, és kőkemény jobboldali, sok szempontból nagyon konzervatív, de nem "jobbikos", hisz az is csak egy kirakatpárt a politika színpadán. De ebbe ne is mennyünk bele, hisz maga a politika egy aljas, mocskos "üzem". Nem a szexuális vonzódása határozza meg az embernek, hogy hozva húz a szíve. Én pl bi létemre inkább nem is írom le, mit tennék a pride-osokkal, magamutogató ....-kal, stb, mert azt nem tűrné a tinta. Viszont a tisztességes EMBEREKKEL természetesen semmi bajom, sőt...
2016. jún. 12. 20:31
 19/29 A kérdező kommentje:

Utolsó: tipikus álszent képmutató alak vagy.. Savazod a pride-osokat, de azért néha te is belecsapsz a lecsóba.. Egy popóbakuki közben gondold azt hogy milyen rosszak ezek a melegek.. :D

Közted és köztük csak annyi a különbség, hogy ők vállalják, megmutatják, te nem. A magamutató heterókat is utálod?

2016. jún. 12. 20:36
 20/29 anonim ***** válasza:
60%

Melegként írom ezt.

Számomra az, hogy Mo. élhetőbb hely legyen fontosabb, mint, hogy házasodhassak egy másik férfival, vagy, hogy könnyebben menjen az örökbefogadás melegeknek mint most. Persze, ezek is jó dolgok, de kitörölhetem vele a seggem, ha közben meg minden szar. Egyik párt se tökéletes, ezért kell mindig a kisebb rosszat választani, ami jelenleg a fidesz szerintem.

2016. jún. 12. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!