Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan homoszexuális...

Van olyan homoszexuális ember, aki jobboldali pártra szavaz?

Figyelt kérdés
Nem érzi magát szembeköpve?

2016. jún. 11. 14:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

18-as vagyok. Igen, az ilyen típusú heterókkal is ugyan azt tenném. Erkölcsösség! Ez az, ami nincs meg ezekben.

Nem a szexuális vonzalom, ami zavar, hanem az erkölcstelenség. Kisgyerekek is laknak arra, amerre vonulnak, kicsik járnak arra (mert arra felé vezet az útjuk), és ez a sok kikent, nem utcára való (szex)öltözékekben is magukat rázó "emberek", szexuális beállítottságtól függetlenül nem is gondolnak ebbe bele.

Az ilyenek valóban azt gondolják, hogy ez kell a felnövekvő generációknak?! Ezt a példát kell nekik mutatni, tanítani?! Azt hiszik, hogy ők jó szülők, vagy, hogy azok lennének?! Aki valóban ezt meséli be magának, az nem való erkölcsös közösségbe.

Félre értés ne essék, én tudom magamról, hogy nem egy Grál-lovag vagyok, de tudom, mi az erkölcs, és azt is, hogy mi való az utcára, és mi a hálószobába.

2016. jún. 13. 21:15
 22/29 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem voltál még pride-on.. Pár magamutogató állat van csak, a többi békés vonuló. Legalább itt hadd fogják egymás kezét és csókolják meg egymást, ha már máshol nem lehet..
2016. jún. 14. 12:53
 23/29 anonim ***** válasza:

A Jobbik 2010-es Várpalotai országgyűlési képviselőjelöltjének nyílt levele a Pride szervezői felé

[link]

[link]

2016. jún. 15. 10:22
 24/29 anonim ***** válasza:
Ott a pont! :)
2016. jún. 15. 17:38
 25/29 anonim ***** válasza:

"A szexuális beállítottság nem tartozik másra, kizárólag két emberre és négy fal közé. Ezt teszi a heteroszexuális társadalom is"

Aha. Csak, hogy ők sem ezt teszik. Minden második hetero páros azt képzeli, hogy az utca alkalmas hely a pettingre -.-

2016. jún. 15. 18:08
 26/29 anonim ***** válasza:
51%
agymosott mélykeresztény 10 éves görcs
2016. júl. 10. 20:29
 27/29 anonim válasza:
En biztos hogy soha nem fogok. A magyar politikát nem annyira követem nyomon mert nem magyarországon élek, de demokrata vagyok es valoszinuleg magyarorszagon a Magyar Liberalis Partara szavaznek. Egyebkent itthon Hillary Clintonra fogok szavazni es nagyon remelem hogy o fogja megnyerni a valasztasokat.
2016. júl. 11. 01:41
 28/29 anonim ***** válasza:
Kocsis Máté?! :D
2016. okt. 9. 10:16
 29/29 anonim ***** válasza:

"Az LMP sosem volt igazán liberális párt.. SZDSZ, most Magyar Liberálisok, PM"

- Az LMP is liberális párt volt, és kiállt az LMBT mellett. Legalábbis addig, amíg a PM ki nem vált belőle.

A Fodor-féle Liberális párt meg fű alatt jobboldali, legalábbis megvették kilóra.

(Hogy egyet mondjak, beállt a sorba és az érvényes népszavazásra buzdított - igen válasszal, ami nyilván alul maradt volna, de elősegítette volna a választás érvénességét.

2016. okt. 9. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!