Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem ábrándultatok ki a...

Ti nem ábrándultatok ki a Jobbikból a Novák ügy miatt?

Figyelt kérdés

Na szóval, nekem se volt a legszimpatikusabb ember, persze a mostani helyzetbe csak felnézni tudok rá hogy nem adott helyet a bosszúskodásnak, hanem igyekezett úgy elhagyni a pártot hogy semmilyen sebet ne hagyjon benne.

De az amit Vona csinált... Azt mondta interjúkba, meg gyakorlatilag mindenütt hogy bár Novák nem lesz alelnök, de szakpolitikusként megtartják. Erre mikor meg van az új elnökség sunyin kiszavazza.. Ez egy gerinctelen és sunyi húzás volt. Novák alelnöki indulását 40 valahány% támogatta, szóval párton belül valószínűleg 50% feletti támogatottsága volt, erre egy szűk vezetői körben, amit összefabrikál magának kirúgatja...

Hol marad a tisztesség?

2016. jún. 7. 16:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
54%
Állítólag belső ügyeket, levelezéseket szivárogtatott ki a médiának, ami a belső egységet bonthatja. Ezt egy pártelnök nem hagyhatja következmények nélkül. Egyébként én is csalódott vagyok, hogy ilyen folyamatok mennek, hogy ekkora a széthúzás. Bőven nem lesz még kormányváltás 2018-ra, sajnos...
2016. jún. 7. 16:23
 2/27 anonim ***** válasza:
25%
Novák egy f****kalap!
2016. jún. 7. 16:30
 3/27 Alain Delon ***** válasza:
23%
Már aki beléjük ábrándult...
2016. jún. 7. 16:35
 4/27 A kérdező kommentje:

,,Állítólag belső ügyeket, levelezéseket szivárogtatott ki a médiának, ami a belső egységet bonthatja. Ezt egy pártelnök nem hagyhatja következmények nélkül. Egyébként én is csalódott vagyok, hogy ilyen folyamatok mennek, hogy ekkora a széthúzás. Bőven nem lesz még kormányváltás 2018-ra, sajnos..."

A KISZIVÁRGOTT levél után nyilatkozta Vona azt hogy nem lesz kitéve a pártból amúgy meg azt nem ő szivárogtatta ki, alelnöki (vagy már nem tudom milyen, javítsatok ki ha hülyeséget írok) programjának részletei szivárogtak ki, konkrét ismert személy által, akit nem nevezett meg Novák sem. De azt nem ő szivárogtatta ki.

Az Origón nagyon lejárató kampány folyt ellene, valami hangelvételekről is volt szó, s hogy most lesznek az igazi botrányok a Jobbikban, közbe Novák kérdésre felelve se hangfelvételekkel nem rendelkezik, s botrányt se készül kirobbantani.

2016. jún. 7. 16:38
 5/27 A kérdező kommentje:

,,Már aki beléjük ábrándult..."

Jó naa, most kicsit ilyen zárt csoportra vonatkozó volt a kérdés, de attól függetlenül nyugodtan elmondhatod a véleményed!

2016. jún. 7. 16:39
 6/27 anonim ***** válasza:
84%
Mégis mit gondoltál, hogy ők majd mások lesznek mint az összes többi párt? Politikusokból áll ez is, a tőlük megszokott szilárdságú gerinccel.
2016. jún. 7. 17:03
 7/27 anonim ***** válasza:
95%
Novák Előddel nehéz lenne folytatni azt a folyamatot, amit mosta a Jobbikban csinálnak: kicsit visszavesznek a radikális irányból, és ők is liberális irányba mennek el. Mert azért Novák elég radikális arc volt a pártban.
2016. jún. 7. 17:04
 8/27 anonim ***** válasza:
31%

A jobbikot legalább nagyjából szobatisztává kell tenni, hogy felkészülhessen a 2018-as fidesz-jobbik koalícióra.

Ez ennek a folyamatnak a része.

2016. jún. 7. 17:29
 9/27 anonim ***** válasza:
88%

A levelezés csak a "hivatalos" indok. Valójában arról van szó, hogy Vona új pártképébe nem fér bele, amikor Novák feláll a parlamentben, és a huszonhetedik büntetés ellenére is elismételi, hogy van c-bűnözés, és hasonlók.

Viszont sok szavazó számára ez adta a Jobbik lényegét. Nem a megnevezések, hanem hogy van vér a pucájában, és ki meri mondani azt, amit mindenki más elpolkorrektkedik. És emiatt fognak most rengeteg szavazót elveszíteni, nem csak a "magyarkodó neonáci" réteget. Hová lett a "kimondjuk, megoldjuk"? Most már csak "remény" van, hogy nem Fidesz2 vagy MSZP2 fut Jobbik néven?

2016. jún. 7. 17:29
 10/27 anonim ***** válasza:
51%
A politikában keresel tisztességet? El vagy tévedve...
2016. jún. 7. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!