Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem ábrándultatok ki a...

Ti nem ábrándultatok ki a Jobbikból a Novák ügy miatt?

Figyelt kérdés

Na szóval, nekem se volt a legszimpatikusabb ember, persze a mostani helyzetbe csak felnézni tudok rá hogy nem adott helyet a bosszúskodásnak, hanem igyekezett úgy elhagyni a pártot hogy semmilyen sebet ne hagyjon benne.

De az amit Vona csinált... Azt mondta interjúkba, meg gyakorlatilag mindenütt hogy bár Novák nem lesz alelnök, de szakpolitikusként megtartják. Erre mikor meg van az új elnökség sunyin kiszavazza.. Ez egy gerinctelen és sunyi húzás volt. Novák alelnöki indulását 40 valahány% támogatta, szóval párton belül valószínűleg 50% feletti támogatottsága volt, erre egy szűk vezetői körben, amit összefabrikál magának kirúgatja...

Hol marad a tisztesség?

2016. jún. 7. 16:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Azt is leírtam hogy abból következtettem ami a médiából lejött és azt is hogy várom hogy tisztázza magát :). Ha tudja tisztázni valami normális dologgal akkor értelem szerűen a jelzők amiket mondtam rá érvénytelenek, ha nem akkor nem.
2016. jún. 7. 21:25
 22/27 PHP de kóder! ***** válasza:
23%
nem abrandultam ki a jobbikbol, eddig is tudtam, hogy mocskos kis fergekbol all, ezutan is tudom.
2016. jún. 8. 11:11
 23/27 A kérdező kommentje:

És jött is a hír ami egyik gondolatomat visszaigazolta: [link]

Novák kizárását a párt 1/4-e se támogatta, vagyis joggal feltételezem hogy a vezetőséget szándékosan úgy állította össze hogy akaratát érvényesítsék. Hülye aki ezt nem látja, vezetőségben 80% felett akarták hogy kitegyék a pártból, a pártban pedig 25%-alatt..

2016. jún. 8. 13:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Az origo-féle szélsőliberális bulvároldalak szavára nem adok, de jó lenne, ha Novákék tényleg alapítanának egy új pártot. Akkor még lenne kiben hinni a politikai palettán.
2016. jún. 8. 14:03
 25/27 A kérdező kommentje:
Én se adok, de tények is vannak a cikkben, pl. a szavazás kimenetelem, hogy a párttagok 25%-a se akarta kitenni Novákot.
2016. jún. 8. 14:22
 26/27 anonim ***** válasza:
Évekkel ezelőtt megmondtam, hogy itt radikálisabb pártra van szükség.
2016. jún. 12. 18:02
 27/27 anonim ***** válasza:
A Jobbik sem jobb.
2016. jún. 20. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!