Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem ábrándultatok ki a...

Ti nem ábrándultatok ki a Jobbikból a Novák ügy miatt?

Figyelt kérdés

Na szóval, nekem se volt a legszimpatikusabb ember, persze a mostani helyzetbe csak felnézni tudok rá hogy nem adott helyet a bosszúskodásnak, hanem igyekezett úgy elhagyni a pártot hogy semmilyen sebet ne hagyjon benne.

De az amit Vona csinált... Azt mondta interjúkba, meg gyakorlatilag mindenütt hogy bár Novák nem lesz alelnök, de szakpolitikusként megtartják. Erre mikor meg van az új elnökség sunyin kiszavazza.. Ez egy gerinctelen és sunyi húzás volt. Novák alelnöki indulását 40 valahány% támogatta, szóval párton belül valószínűleg 50% feletti támogatottsága volt, erre egy szűk vezetői körben, amit összefabrikál magának kirúgatja...

Hol marad a tisztesség?

2016. jún. 7. 16:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Kiabrandultam, de nem csak a novak ugy miatt, Vonanak voltak korabban is hulyesegei. Peldaul aki az iszlamot Europa utolso remenysegenek nevezi az ne hivja magat egy kereszteny nemzeti part vezetojenek. Amit meg Eloddel csinalt... hat tobb mint gerinctelenseg.
2016. jún. 7. 18:10
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
Legalább látod, hogy milyenek is valójában.
2016. jún. 7. 18:14
 13/27 anonim ***** válasza:
49%
A cukiskodás meg az elfideszesedés miatt kezdek kiábrándulni, annak ez csak egy szelete. Persze még mindig a Jobbikra szavaznék, mert nincs jobb.
2016. jún. 7. 18:21
 14/27 A kérdező kommentje:

Novák kiütése szerintem veszteséges lesz a pártnak, s még ha nem ilyen gerincesen áll a dolgokhoz s botrányt ver ki akkor garantáltan visszaesnek vagy 3-7%-ot.

De itt nem erről van szó, lehet ha összeférhetetlen volt és ezért tették ki, biztos megvolt a jó oka ennek.

De miért ilyen mocskos, aljas, alávaló, Fidesz-MSZP-re jellemző módon kellett?

2016. jún. 7. 18:42
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem ismerünk pontosan minden körülményt, mindenki a saját ismeretei, és a saját maga által kiszínezett tények alapján ítél. A magam részéről örülök, hogy Novák már nem meghatározó figura a Jobbikban. Az éretlen kis p*cs*kre jellemző stílusa nem fog hiányozni. Nála sokkal komolyabb emberekre van szüksége a magyarságnak. Ha valaki ő miatta kilép, azt nem fogom sajnálni.
2016. jún. 7. 18:53
 16/27 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó megmondja a tutit! Igaza van.
2016. jún. 7. 18:57
 17/27 A kérdező kommentje:

Tényleg igazad van, de ami a médiából lejött abból én úgy látom hogy Vona egy alattomos sunyi tettet hajtott végre.

Úgy is kilehetett volna tenni hogy odamegy, s megmondja hogy né ez van, úgy érezzük nélküled jobban érvényesülnénk. Ehelyett meg az alelnökök megváltoztatása után titkos szavazás a vezetőségben, s előtte meg erősködik mindenki hogy párttag marad Novák.

Itt nem egy kellemetlen ember félretételén van a hangsúly, hanem annak a módján, próbálom azonosítani Vona személyiségét, de amit tett amiatt a szememben nagyot változott negatív irányban, és még egyszer hogy megint ne ez legyen a reakció, nem azzal van a bajom hogy Novákot kitette, hanem azzal hogy ezt hogy vitte véghez.

Nem volt gerince szembe állni vele, mert ha lett volna, nyilván nem így adták volna le magukat a médiában. Hitegetések, titkos szavazások, a vezetőséget akik a szavazást csinálják először átrendezni hogy az legyen amit akar... Ez alattomosság. És én várom hogy Vona tisztázza magát, mert ha nem teszi nekem ez volt az utolsó csepp. Sok bajom van velük, de eddig azt hittem ők a legkisebb rossz. És nem ilyen demagóg problémák hogy há nácik, meg Fidesz partnerek, vagy valami hülye összeesküvés elmélet.

A párt második legfontosabb tagjának normális egyeteme sincs, sok iskolázatlan média bábú van. S még sok mindent írhatnék.

2016. jún. 7. 19:35
 18/27 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy a médiából az igazság jön le. Pálca törését megelőzően célszerű lenne megvárni Vona nyilatkozatát. Szerintem lesz erről szó a Vona7-ben, vagy valahol, ahol Vona magyarázatot fog adni. Ha a magyarázat Vona részéről elmarad, akkor el lehet kezdeni ítélkezni, köpködni, sunyizni. Még semmit nem tudunk az okairól, hogy miért így történt a történet.
2016. jún. 7. 19:43
 19/27 A kérdező kommentje:

De amúgy ezt pont leírtam hogyha nem tisztázza magát.... :).

Amúgy Vona és Novák beszédéből vontam le a következtetéseket amire akkor majd várom a magyarázatot tőle.

2016. jún. 7. 19:50
 20/27 anonim ***** válasza:

"De amúgy ezt pont leírtam hogyha nem tisztázza magát"

Igen, de gerincteleneztél, és sunyiztál.

2016. jún. 7. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!