Hogyan fogtok szavazni a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazáson?
"Hát ez csodálatos, erről álmodtunk, hogy idehozzanak százezernyi, milliónyi bevándorlót minden ellenőrzés nélkül és még a képünkbe mondják: ezt mi akartuk. Szép, na."
Könyörgöm: 1250 menekülő emberről van szó!!! Nem milliókról!
Ja, és akik úgy vásárolják az állampolgárságot, azok ellenőrzött emberek szerinted???
"Adók nélkül nem élhetnénk egy működőképes államban."
Nem az volt a példámban, h legyen-e adó, hanem, h MENNYI. Erről pedig lehetne vitatkozni, mert sok helyen kevesebb adóból működik az állam. És jobban.
Szóval a példa nagyon is jó.
"De bevándorlók nélkül minden további nélkül, sőt jobban."
Majd néhány évtized múlva visszatérünk erre a kérdésre, h mennyire működik egy modern állam bevándorlók nélkül.
(Habár már most sem működik.)
"idehozzanak százezernyi, milliónyi bevándorlót"
Uncsi már ez az állandó dramatizálás. 1300 főt kellene befogadnunk. Még ha később jönnek is, akkor sem lesz belőlük "százezernyi, milliónyi".
"minden ellenőrzés nélkül"
Egyszer már belinkeltem, csak el kellene olvasnod.
Pont az ellenőrzés szigorításáról írnak.
"még a képünkbe mondják: ezt mi akartuk."
Senki sem mondta, h te akartad.
Az előbb magyaráztam el hogyan működik a népképviselet. Megint csak az adóval kapcsolatos példát hozom fel: senki sem akar ENNYI adót fizetni, mégis kell, mert a TÖBBSÉG ÁLTAL MEGVÁLASZTOTT KÉPVISELŐK így döntöttek.
"Könyörgöm: 1250 menekülő emberről van szó!!! Nem milliókról!"
Komolyan azt hiszed jön 1250 és ezzel vége?
De tudod mit, adják írásba, hogy ennyi az egész, 1250 és soha többet nem erőltetnek akaratunk ellen a nyakunkba. Akkor meg jöjjön az az 1250.
"Ja, és akik úgy vásárolják az állampolgárságot, azok ellenőrzött emberek szerinted???"
Nem, de ne jöjjenek azok se.
"TÖBBSÉG ÁLTAL MEGVÁLASZTOTT KÉPVISELŐK így döntöttek."
De akkor meg sír a szátok ha a TÖBBSÉG által megválasztott magyar kormány bizonyos döntéseket hoz.
Most pl. népszavazást kezdeményez - mit akarsz, a többség választotta őket, és így döntöttek.
"Most pl. népszavazást kezdeményez - mit akarsz, a többség választotta őket, és így döntöttek."
41. hsz-ben magyaráztam el, h miért nincs értelme ennek a népszavazásnak. (Amúgy valószínűleg nem is lesz belőle semmi.)
"41. hsz-ben magyaráztam el, h miért nincs értelme ennek a népszavazásnak. (Amúgy valószínűleg nem is lesz belőle semmi.)"
Itt most nincs jelentősége van - e értelme. A többség által meghatalmazott magyar kormány szerint van. Ki vagy te, hogy megkérdőjelezd a nép által megbízott politikusok döntéseit?
Ha nem tetszik ez, meg a többi sokat vitatott döntése a kormánynak majd '18 - ban ellenük szavazol.
Nem ez a lényeg. Tőlem elszorhatunk pár milliárdot népszavazásra. De a magyar ogy-re nézve kötelező népszavazás semmire sem kötelezi az Europai Tanácsot. És a kormány sem magyarázta meg, h akkor minek?
De ha te mindenképp a szent magyar kormánynak hiszel, és meg sem próbálsz gondolkodni rajta, h valójában mi lehet a céljuk ezzel a parasztvakitassal, pláne nem kerdojelezed meg egyetlen döntésuket sem, akkor szerintem felesleges folytatni ezt a vitát.
"Uncsi már ez az állandó dramatizálás. 1300 főt kellene befogadnunk. Még ha később jönnek is, akkor sem lesz belőlük "százezernyi, milliónyi".
Aha kezdetnek 1300 aztán 5-10 ezer mire észbe kapsz már 1 milliónál tartunk és ha kiszámolod 10-12 gyerek születik átlagba per család v is 20 év múlva már övek lenne az ország.
Az a mázlink h ők se akarnak itt élni hála az égnek v valszeg nem jönnének ide.
Elég megalázónak érzem, mert kötelességem a kvóta ellen szavazni, de a szavazatomat ki fogják fordítani, és mutogatni, hogy na ugye! Nemzeti összefogás, össznépi egyetértés a kormánnyal! Hálleluja!
Egyébként meg az egész népszavazásnak nem látom értelmét. Kb ugyanannyi jelentősége van, mint az álnemzeti konzultációnak. Úgyis az lesz, amit akarnak, csak így önmagukat hatalmazzák fel a "nép egyetért velünk" kártyával. Demagógok.
Senki nem akar arabokat na, ez az igazság, de nem is jönnek hálisten ez nem a mi problémánk. Hallotta már valaki ebben az életben egy itt dekkoló migránstól csak egyszer, hogy ide jöttem, megérkeztem jajj de jó??? Hát alig várja, hogy végre tovább legyen engedve már innen Angliába, Svédországba, Franciaországba, Németországba... Pont lexarják majd az uniós kvótát is, hát hogy akarjuk majd itt tartani őket, börtönbe zárjuk mint a rabokat?
Ez az egész migráns ügy a kormány eszköztárában esti mese Fideszeseknek, sajnálok mindenkit akit így meg lehet vezetni, szavazati jogot is elvenném az ilyen szinten vegetálóktól, az biztos.
Ez a nemzeti konzultációk értelmével bíró nagyon drága Viktor játék. Mi fizetjük én nem csodálom, hogy nem sajnálja rá a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!