Ha segédmotorkerékpárt vásárolok, akkor hazavezethetem-e, amíg nincs rá megkötve az én nevemre szóló kötelező biztosítás?
de akkor ezexerint ez szimplán a rendőr megértésén/jóindulatán múlik?
(a biztosító ugyanis annyit tudott mondani, hogy érvényes biztosítás nélkül elvileg sehova és pont)
"látni fogja hogy egy nap alatt nem tudtad megkötni a kötelezőt."
Azért ez így kicsit necces. 1 nap nem elég kötni? Szerintem 1 óra is elég. Ne éjjel 2kor vedd meg, hanem délelőtt azt jó napot. Kötelezőt kötnöd kell rá még az nap, mert ha valamit okozol saját zsebbe nyúlós lesz a fizetés. A te érdeked, nem a rendőré.
konkrétan vasárnap szeretném megnézni egy 230 km-re lévő motort, mert akkor tudok ilyen távolságra elmenni
vagy ezexerint vasárnap nem vehetek robogót és kész??:)
az oké hogy mondjuk megkötöm online, de a rendőrnek ezt mivel tudom igazolni?
mert gondolom azért az online kötésnek is van 1 átfutási ideje, míg ténylegesen beérkezik hozzájuk a pénz(!) és amíg a kezemben lesz a kinyomtatott kötvény
...mindenesetre megkérdeztem a magyarország.hu kormányzati portálon is
egyre kíváncsibb vagyok a válaszukra:)
"vagy ezexerint vasárnap nem vehetek robogót és kész"
Senki nem mondta hogy nem vehetsz. Csak azt tudom mondani, amit az előbb: ha balesetet okozol zsebbe nyúlsz. Még mindig a te érdeked, nem a rendőré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!