Hogyan fogtok szavazni a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazáson?
Figyelt kérdés
Eldönthessük-e mi, hogy kivel akarunk együtt élni, vagy erről a brüsszeli bürokraták döntsenek?2016. febr. 26. 18:48
1/88 anonim válasza:
Abszolút nem számít a népszavazás eredménye, teljesen mindegy, hogy mi lesz az eredmény. Ezért még nem döntöttem el. Vagy el se megyek, vagy csakazértis döntsön az eu.
2/88 anonim válasza:
Elmennék, ha nem az lenne a lényege, hogy ki támogatja a Fideszt és ki nem.
3/88 anonim válasza:
Ellene fogok szavazni, de nem is az eredmény a lényeg - hiszen az borítékolható - hanem, hogy a kormány az EU ellenében is megakadályozza a kvótát és ne fogadjunk be senkit.
4/88 anonim válasza:
Nem fogom Viktórió valagát nyalni a szavazatommal, hogy aztán a győzelem után vigyorogva tudja bejelenteni a TV-ben, hogy "naugye, mennyien szeretik a Fideszt!!!"
5/88 anonim válasza:
Nem, mert teljesen értelmetlen bárhogy szavazni. Az EU parlamentben szavazzanak ellen a Fideszesek és a Jobbikosok. Ha többségben lesznek, akkor OK, ha nem, akkor azt kell elfogadni, amit a többség akar.
Az EU Parlament ugyanis demokratikus intézmény.
6/88 anonim válasza:
Nem akarunk Magyarországon muszlimokat!
7/88 A kérdező kommentje:
7-es: Nagyon átlátszó troll vagy. Legalább ügyesebben játszanád! :)
2016. febr. 26. 19:14
8/88 anonim válasza:
Te most komolyan azt hitted, hogy fideszest próbálok játszani? :D
9/88 anonim válasza:
"Az EU Parlament ugyanis demokratikus intézmény."
Vesszük észre. Pontosítsunk: demokrati - kuss!
Az EU választásokon, vagy még korábban az EU csatlakozásról szóló szavazáson ki adott felhatalmazást arra, hogy ide harmadik világbéli idegeneket telepíthessenek be az akaratunk (és ne feledjük: a menekültek akarata) ellenére is? Tegye az fel az a kezét. Én nem szavaztam erre.
10/88 anonim válasza:
Ezt népszavazás-csomó kidobott pénz-nélkül is meg lehetett volna oldani, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!