Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan fogtok szavazni a...

Hogyan fogtok szavazni a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazáson?

Figyelt kérdés
Eldönthessük-e mi, hogy kivel akarunk együtt élni, vagy erről a brüsszeli bürokraták döntsenek?

2016. febr. 26. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
70%

Ez a népszavazás egy szégyenletes kampányeszköz. Szerintem maga a kérdés alkotmányellenes, nem is szabadna kiírni. Erről a kérdésről az Európai Parlamentbe küldött képviselőknek kell dönteniük.

Logikus lenne nem elmenni (hogy ne legyen érvényes a népszavazás), de azt hiszem én elvi okokból mégis elmegyek és a mellett szavazok, hogy a menekültek befogadási kvótáiról az EU-s testületek döntsenek és döntésük természetesen legyen kötelező érvényű a tagállamokra. Ezt a problémát nyilvánvalóan csak közösen lehet megoldani.

2016. febr. 26. 21:25
 22/88 anonim ***** válasza:
38%

"De te oda adhatod a tiedet ha neked nem kell."

Egyrészt így sem úgysem enyém az adóm, tehát tök mindegy.

Másrészt szívesebben adnám egy háború elől menekülő anyának és gyerekének, mint Habonynak meg Tiborcnak...

De ugye erről nem dönthetek.

"Azt gondolom h magyar emberek pénzén ne tartsanak muszlimokat."

Gondolod, nincsenek magyar muszlimok? És minden menekült muszlin?

Mi is velük a pontos problémád? Ja, tudom. A te agyad is átmosták, és azt gondolod, minden menekült terrorista, meg öngyilkos merénylő...

2016. febr. 26. 21:44
 23/88 anonim ***** válasza:
20%
22# Tisztázzunk valamit. A "menekülők" 99%-a muszlim, muszlimok pedig nem kellenek akár hazaáruló magyar muszlimokról van szó akár idegen muszlimokról. Egyébként a keresztény szírekkel és afrikaiakkal semmi bajom nincs (az egyik legjobb barátom is nigériai) de muszlimok menjenek innen ugyanis képtelenek az alkalmazkodásra. Én még sose láttam olyat hogy keresztény afrikai randalírozott az volna az utcán, viszont muszlimok már őrjöngtek az országban. Semmi szükség rájuk... teljesen világos hogy lenézik a kultúránkat és a nőket is. Egy himsoviniszta barbár horda semmi más..
2016. febr. 26. 22:03
 24/88 anonim ***** válasza:
71%
Miről szavaznánk, már Orbán aláírta a kvótát.
2016. febr. 26. 22:05
 25/88 anonim ***** válasza:
26%

Az velük a bajom h nem akarok MO-n Kölni szilveszter-t.

De te túl ostora vagy h ezt megértsd.

Na léptem.

2016. febr. 26. 22:05
 26/88 anonim ***** válasza:
28%

24

[link]

2016. febr. 26. 22:07
 27/88 anonim ***** válasza:
39%
Nem lesz népszavazás. Ez biztos. Már a felvetese is csak kommunikációs trükk.
2016. febr. 26. 23:36
 28/88 anonim ***** válasza:
32%
Van már egymillió semmirekellő, hasznavehetetlen, senkiházi ómigráncsunk, köszönöm, nem kérek több semmittevőt.
2016. febr. 26. 23:45
 29/88 anonim ***** válasza:
34%
Természetesen NEM-el fogok szavazni, tehát a betelepítési kvóta ellen. Mint minden jóérzésü magyar ember.
2016. febr. 27. 11:36
 30/88 anonim ***** válasza:
71%

# 29/29 Időpont ma 11:36

Látod, ezért mocskos húzás ez a népszavazás, mert semmi más célja nincs, mint szinte minden Fideszes kommunikációs-trükknek: hogy megossza az embereket. Ahogy azt te remekül

prezentálod is.

Aki nem a Fidesz által elvárt ( sugallt) módon szavaz, az nem lehet "jóérzésű magyar ember".

Mert ugye a "jóérzésnek", és pláne a "magyarságnak" legfontosabb ismérve az, hogy mindig- mindenben a vezérrel megegyezően gondolkodunk(?)!

Ha a vasárnapi boltzárról lenne népszavazás, akkor hogyan kellene szavaznom, hogy "jóérzésű magyar embernek" tarthassam magam?

2016. febr. 27. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!