Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan fogtok szavazni a...

Hogyan fogtok szavazni a kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazáson?

Figyelt kérdés
Eldönthessük-e mi, hogy kivel akarunk együtt élni, vagy erről a brüsszeli bürokraták döntsenek?

2016. febr. 26. 18:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
56%

Erika Berger!

"Én még sose láttam olyat hogy keresztény afrikai randalírozott az volna az utcán, viszont muszlimok már őrjöngtek az országban. "

Talán azért, mert "keresztény afrikaiakat" nem tartottak napokig olyan embertelen körülmények között, mint az "őrjöngő muszlimokat", nem volt mögöttük több ezer kilométeres, szenvedéssel teli út.

De, ha már őrjöngés: azért az is botrányos, hogy ez a sok bevándorló muszlim mit művel egy-egy Fradi meccs után.

A hírhedt 2006-os októberi muszlim-őrjöngés néven elhíresült eseményekről, amikor a muszlimok tankkal taroltak egy villamosmegállót, lángba borították a fél várost, autókat kirakatokat törtek/ zúztak, már ne is beszéljünk!

2016. febr. 27. 12:26
 32/88 anonim ***** válasza:
33%

Még a végén mi leszünk hibásak a menekültek viselkedéséért nézd már...

Menj már a fenébe!

A baloldalnak nagyon nem tetszik, hogy van valós ellenpólus a közvéleményben, arra, hogy páros lábbal tapossák a kultúrát.

2016. febr. 27. 17:34
 33/88 anonim ***** válasza:
39%

Minden normális józan eszű ember nem-el fog szavazni.

Nem kellenek migránsok.

2016. márc. 1. 08:34
 34/88 anonim ***** válasza:
13%

Vagyis attől függ, hogy lesz feltéve a kérdés. :)

Mindenképp az elutasító részt kell választani, hogy ne telepítsenek be senkit ide.

2016. márc. 1. 08:37
 35/88 anonim ***** válasza:
63%
Mennyi ember benyalja azért, hogy Orbánt érdekli a véleménye :DDDDDDD
2016. márc. 1. 19:29
 36/88 anonim ***** válasza:
12%

"Mennyi ember benyalja azért, hogy Orbánt érdekli a véleménye"

Elvileg ez a demokrácia lényege amit ti libsik annyira istenítetek. Csak ez ma kb úgy néz ki ha libsi ügyről van szó akkor demokrácia ha nem akkor diktatúra.

De ha fejenállása kapsz idegrohamot akkor is a NEM-ek lesznek legalább 70%-os többségben.

Ha meg nem tetszik le lehet innen menni szeretett Fletotok mondta.

Na hajrá.

Ja és hány libsi fogadott is be a saját házába migrákat ? Én még nem láttam egyet se. Ja letelepítés oké de be nem fogadnád akkor meg már szerintem inkább ne jöjjön be kösz. És bár személy szerint bár nem ez a világ legjobb országa VISZONT nekem még mindig ez az otthonom itt élek és nem vagyok hajlandó elviselni ezeket a primitív embereket.

Mert igenis azok nézd már meg miket csinálnak.

Ha neked ez kell éljél velük, nekem nem kell.

2016. márc. 1. 21:14
 37/88 anonim ***** válasza:
100%
fejen állva
2016. márc. 1. 21:15
 38/88 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nem értünk egyet a kötelező kvótával, viszont a vasárnapi-éjszkai-ünnepnapi zárva tartással sem.
2016. márc. 2. 07:46
 39/88 anonim ***** válasza:
66%

Európához akarunk tartozni és egyetértünk azzal, hogy ehhez együtt kell működnünk a bevándorlók befogadása terén is.

Brüsszelben és Strasburgban nem bürokraták vannak, hanem azok a képviselőink akiket demokratikusan választottunk, vagy akiket demokratikusan választott testületeink delegáltak.

Viszont azt szeretnénk ha a boltok vasárnap is nyitva lehetnének, mert akkor szoktunk bevásárolni. Azt pedig bízza ránk a tisztelt kormány, hogy mikor megyünk vagy nem megyünk templomba!

2016. márc. 2. 08:13
 40/88 anonim ***** válasza:

"Viszont azt szeretnénk ha a boltok vasárnap is nyitva lehetnének, mert akkor szoktunk bevásárolni. Azt pedig bízza ránk a tisztelt kormány, hogy mikor megyünk vagy nem megyünk templomba!"

Előrebocsátom: én sem értek egyet a vasárnapi boltzárral.

Ám érdekes: ha bevándorlók ezreit akarják akaratunk ellenére a nyakunkba varrni, akkor szerinted a politikusok bölcs, demokratikusan választott vezetőink, akik úgy döntöttek, legyen kvóta.

A boltzár esetében meg már nem bölcsek, hagyják nekünk eldönteni mit akarunk!

Sajátságos hozzáállás. Képzeld: a magyar kormány is legitim, szabad választásokon nyert. Demokratikusan választott vezetőink úgy döntöttek (szerintem is rosszul), hogy vasárnap zárva legyenek a boltok. De legyen róla népszavazás, egyetértek.

Akkor legyen szavazás - a sokkal nagyobb horderejű - migráns kérdésben is, és legyen ügydöntő, ha a nép leszavazza ne legyen kvóta és kész.

Vagy ha a fentiek nem így valósulnak meg, akkor ne beszéljenek nekem demokráciáról. Ki adott a felhatalmazás a jelen EU migránspolitikára, tegye fel a kezét!

2016. márc. 2. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!