Kinek érdeke terjeszteni hogy Németországban drágábbak az árak?
Figyelt kérdés
Most az élelmiszerekre gondolok!2016. febr. 5. 11:03
51/54 anonim válasza:
Az átlagfizetés itt 1000 euró, drága (~300 ezer ft) Mondom hogy el vagy tévedve.;)
52/54 anonim válasza:
51: Kíváncsian várom a hiteles forrásodat erre. :D
53/54 anonim válasza:
1000 euró lenne az átlagfizetés? Egy nagy francokat, ez kb a nettó minimálbér egy hónapra, vollzeit munkával.
54/54 anonim válasza:
Úgy értettem, MAGYAR EMBEREK esetében! Magyarok nagyrészt fizikai munkásnak, takarítónak, konyhai kisegítőnek, hotelmunkásnak, mosogatónak jönnek ki. Amennyiben pedig nem kell éjszakázni meg hétvégén is dolgozni, tehát heti 40 óra normálisan napközben, akkor bizony 1000 eurót visznek haza átlagban. Nekem közgáz diplomám van és alapdiploma, ehhez 1500 euró nettót keresek, ami okés. Nem éjszakázom, nem dolgozom hétvégén, nem túlórázom egy percet sem, letudom 8 órában a dolgom hétfőtől péntekig és van életem. Nem rabszolgának jöttem ki, meg hogy szállón vagy az étterem felső emeletén lakjak 10-ed magammal és 12 órázzak heti hat napot, mint oly sok magyar teszi. Bár ezzel 1000 euró felett keresnek, nekem is lenne lehetőségem bármikor ilyen melót megcsípni, de rabszolga nem leszek még több pénzért sem, nem vagyok rászorulva. A magasabb fizetéseket pedig orvosok, ügyvédek, mérnökök, politikusok plusz közigazgatás, menedzserek meg matek zsenik érik el, drága jó sok ledolgozott év után, arról nem is beszélve, hogy egyes pozíciókra magyar úgy hogy fogja magát és kijön a diplomájával nem tud bejutni! Ugyanis azokra a pozikra németeket vesznek fel, valaki valakijét. Protekció. Politikai pozíciót magyar csak úgy itt nem kap meg. De ügyvédit sem. Mérnökből is van német itt is elég sok, ahhoz valami nagyon extrát kell alkotni, hogy rád felfigyeljenek egy Magyarországról jött mérnökként. Szóval a nagykutyák fizetéseit felesleges nézegetned. Remélem okosabbá tudtalak tenni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!