Kinek érdeke terjeszteni hogy Németországban drágábbak az árak?
"Ja, végülis nem az a probléma, hogy tényleg elcseszett az ország, hanem az, hogy ezt sokan kimondják."
Ha neked ez jött át, akkor gyakorold még a szövegértést, mert ez sajnos így elég gyenge.
Utána majd esetleg folytathatjuk.
12:54,
Elevenedbe talaltam nagyon az elso valaszommal, latom :D
Nem tudom, hogy miért érdeke néhány embernek (pl
neked kérdező) azt hazudni, hogy nem drágábbak.
A butcher féle okfejtés szintén hazugság. Drágább minden, viszont jobban is keresek, így magasabb életszínvonalon tudok élni. Mert a fizetés sokkal több mint amennyivel drágább minden az itthoni árakhoz képest.
Persze, hogy drágább kint. Aki mást mond simán hazudik!
Marhaság! Nem egy-két akciós termékből kell kiindulni. Aki járt már nyugaton, pontosan tudja, hogy jóval drágább szinte minden. A termékek mérsékelten, a szolgáltatások brutálisan.
"Elevenedbe talaltam nagyon az elso valaszommal, latom :D"
Igen, marhára.
Még jó, hogy éltem külföldön, bár én gyűjteni mentem ki, de nem baj, vergődj még egy pár sort, megszoktuk.
Senkinek nem érdeke, nem is nagyon tapasztaltam, a kérdés kicsit konteo jelleget mutat.
Off
Igen, valóban idegesítő egy idő után és főleg az Origón jellemző, hogy vannak felhasználók, akik bekezdenek azzal, hogy őket nem is érdekli már ez az ország, mert ők leléptek és nekik kint isteni életük van, végre kiszabadult a szellem a palackból, nem fogja vissza a magyar társadalmi fertő, de azért rendszeresen visszajárnak anyázni meg hisztizni.
Tehát ha neki ennyire jó kint, akkor minek jön még mindig ide?
A kedvencem az, hogy általában az ilyen emberek azt hozzák fel, hogy a magyar emberek utálkoznak, a nyugatiak nem és ők ezért is települt ki.
Kérdem én, ha ennyire ellene van ennek az egésznek, akkor miért is csinálja ő maga is??
Erről az egészről volt kolléga jut eszembe, akinek nem úgy mentek nálunk a dolgai, tehát idővel átment máshová dolgozni.
Van onnan ismerős, azaz szinte heti rendszerességgel kapjuk az információt, hogy mi mekkora szarok vagyunk, nálunk minden szar volt és kb fél éve ezt hallgatják.
Természetesen az új helyen még a WC deszka selymességét is észrevette.
Na most szerintetek?!?!?:D
# 15
Engem nem tudsz ezzel etetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!