Miért van az, hogy a Pikkkszalámi olcsóbb Németországban, mint idehaza?
Megmagyarázná ezt nekem valaki?
Meg azt, hogy csökkentették az energia árát,de mégis drágábban vesszük miközben a szolgáltató meg olcsóbban.
A híradóban mondták meg szó volt valami inflációról is.
Olvastam már olyat is,hogy igazából nem jó nekünk(hosszútávon),hogy csökkentették a gáz és áram árát.
Sajnos buta vagyok az ilyesmihez. Az ezekhez hasonló dolgokat elmagyarázná nekem valaki?
Miért jó nekünk kínai fokhagymát enni?
"Miért jó nekünk kínai fokhagymát enni?"
Mert mondjuk a gerezdek 5-ször akkorák és 2-szer olyan erősek, mint a magyar.
Áfa, ezt Orbán bácsi megemelte, illetve 15 új adót vetett be a fidesz, ezt valahol a cégeknek is be kell hozni.
Főtáv már kirakott ezer embert. Indexen volt egy cikk róla nézz szét ott.
Na meg a link szerint a terjedő képen nem is ugyanazok a termékek szerepelnek, szóval innentől tényleg vicc ez a legend.
Idehaza a minőség nem számít, csak olcsó legyen, a magyar árúk meg pont nem olcsók.
Kint meg adnak a minőségre is, a minőségi magyar árúkra nagy a kereslet, emiatt ezek olcsóak is.
Mert mi vagyunk a felvevő piac.
+ persze 27 ÁFA
de értsétek meg: Az EU nem ingyencirkusz!
Nem egy bőség szarú!
Nem egy szent TEHÉN!
AMIT AD AZT VISSZA IS VESZI, és többet!!!
AZ EU egy mérleg!
elosztóközpont!
csak nekünk osztanak vagy sem, -kevesebbet- (hiába dől az euró)
-osztanak KP-t nagy látványosan!!!
Aztán visszavesznek ennek többszörösét úgy, hogy arról a NAGYÉRDEMŰ, mit sem TUD!
Persze ez már nem KÁPÉ, hanem leépítések..
Mi meg közmunkázunk..
Több oka is lehet:
1: Nem ugyanaz a két termék és a kép megtévesztő.
2: Adóteher közti különbség.
3: Kereslet-kínálat eltérő. Németországban nem akkora név a Pick, mint idehaza, nem tartják annyira jónak, így ekkora áron lehet(érdemes) eladni, magasabbért nem biztos, hogy annyian megvennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!