Kinek érdeke terjeszteni hogy Németországban drágábbak az árak?
39: Miért lenne? Szerintem ez alap, ha te ezt csak külön spórolással tudod megteremteni, akkor nem nagyon tudok mit irigyelni a helyzeteden.
"A zsömléd árát még mindig nem bökted ki:D a vitamindús magyar zsemlye..:D"
Ne erőltesd, ami nem megy...
46: Menthetetlen vagy. Ha képes lennél értelmezni, amit írok, akkor nyilvánvaló lenne számodra, hogy nagyon is vágom, csak éppen nem erről van szó. Explicit leírtam vagy 8 hozzászólással ezelőtt. Egész egyszerűen nincs igazad, hogy Németországban olcsóbbak lennének az árak, persze nem is tudtad alátámasztani semmivel. Lassan írom, hogy te is megértsd: az á-r-a-i-d __NEM__ o-l-c-s-ó-b-b-a-k!
Az meg, hogy te diplomásként csak 400 nettót viszel haza Németországban, érthetővé teszi miért kell spórolnod alapvető dolgokra is. Azt már kevésbé értem, miért kéne ezt irigyelni, akár Magyarországról is, de gondolom jó ezzel nyugtatni magad, kell a tudat, hogy itthon nem csak alacsonyabbak a bérek, de még drágább is élet. Csak a zsemle árát meg ne találd, ha hazajössz!
"De igen! :D"
Ez ám a kikezdhetetlen érvelés! A diplomádat is így sikerült megvédeni?
".. ebből a mondatodból is látszik, hogy sz.rt se tudsz Németországról amúgy."
Te sem sokat, ha az átlagfizetés felével vagánykodsz itt. És sajnos Magyarországról sem sok fogalmad lehet, ha azt képzeled, ez valami misztikus, elérhetetlen magasságokban lévő fizetés itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!