Kinek érdeke terjeszteni hogy Németországban drágábbak az árak?
Annak aki gyava kimenni, de valahol melyen szeretne jobban elni, es ezzel megnyugtatja magat, hogy igazabol kint is tokletesen ugyanigy elne, mert sokkal dragabb minden. Tehat o nem gyava lepni, hanem bolcs es elorelato.
Pont ugyanugy, ahogy minden kulfoldon elo 30-ad magaval nyomorog egy lepusztult szobaban, es ketnaponta megeroszakoljak.
Szerintem az élelmiszert senki se tagadja, inkább az albérlet, lakás, egyebekkel kapcsolatban szokott feljönni.
Sir Butcher azért téged se kell félteni, te meg a "Nem jött be az élet Magyarországon, külföldön aszalódok és egy magyar oldalon próbálom elsősorban magamnak megmagyarázni kb napi szinten, hogy nekem milyen jó" c jellem vagy.
Legalábbis ha nem 100* láttam már, hogy magyarázkodsz, akkor egyszer se....
Tisztán látszik, hogy magadat nyugtatod...
Mi bajod van vele?
Talán hazudik?
11:35,
Igen, igy van. Nagyon szenvedek, dehat mit lehet tenni, a programozo mindig is egy nyomorek, alul fizetett szakma volt :( Es akkor te meg idejossz es belemrugsz! Majd megszakadt a szivem, na.
Miért?
Minek nevezzem azt, hogy te leléptél külföldre, mert ott milyen jó, bezzeg a szar Magyarország, meg az emberek meg a mentalitás meg bla bla bla, de azért napi szinten fröcsögsz magyar oldalakon, néha éjszakákon keresztül(nem egyszer láttam már reggel, hogy egész éjszaka végig nyomtad a sódert).
Ez semmi más, csak a sértődöttség.
Egyébként meg amit írtam, más is leírta, az étel oké, de más azért drágább.
Anglia(itt élsz, ha jól emlékszem az elmúlt 500 hsz-ed alapján) meg nem csak szerintem egy kupleráj, hanem ismerősök szerint is, mindenki inkább németbe, osztákba, Kanadába, USA-ba megy, ha tud, legalja hely és kérlek ne, nem érdekelnek a szaros számításaid, amiket már 600* levezettél ezen az oldalon, persze tele csúsztatásokkal.
"Minek nevezzem azt, hogy te leléptél külföldre, mert ott milyen jó, bezzeg a szar Magyarország, meg az emberek meg a mentalitás meg bla bla bla..."
Ja, végülis nem az a probléma, hogy tényleg elcseszett az ország, hanem az, hogy ezt sokan kimondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!