Mi a bizonyíték a zsidó "világuralomra törésre"?
Figyelt kérdés
Próbáltam utánaolvasni, de nem igazán találtam a mein kampfon kívül bármilyen (hiteles) irodalmat, ami alátámasztaná, hogy a zsidók politikai befolyása olyan mértékű korrupcióhoz vezetne, ami kihatással lenne a Magyarország belpolitikájára, hova ne tovább a világ politikára. ( a mein kampf tele van ellentmondással, hihetetlen sok benne a ferdítés és a ködösítés, (és a közhelyek kettősmércéje) eredeti nyelven olvastam.)
Tudna valaki hiteles forrást, vagy bármilyen forrást küldeni arra, hogy a zsidók ( a zsidók alatt a szélsőjobbosok alles a zsidó emberekre gondolnak, vagy egy cionista kisebbségre ?) irányítják a világot ?
2016. jan. 31. 11:29
41/60 anonim válasza:
Szerintem a kérdező is hiteles forrást vár,mint ahogy írja is.Hol,kitől olvasható ez a 90%?Mert arról olvastam ugyan,hogy sok zsidó volt az orosz kommunisták között és a Tanácsköztársaságban is,de 90%-ról nem.Sőt,konkrét számot,%-ot sem,illetve többet is,amelyek közül bármelyik lehet igaz.
42/60 anonim válasza:
Egy-két tagjuk nem volt kiválasztott 20-30-ból. Szerintem az 90% fölött van... Hidd el, utánanéztem.
43/60 anonim válasza:
Én bármit elhiszek,ha tudom,hogy mi a forrás,hol olvashatom el.
44/60 anonim válasza:
Hát nézz utána. Bár megzavarná a kényelmes világképed.
45/60 anonim válasza:
Sok helyen utánaolvastam a témának,de az általad leírtakkal nem találkoztam.Viszont,ha te valóban olvastad ezt és nem csak kitaláltad,akkor mi gátol meg abban,hogy megjelöld a forrást?
46/60 anonim válasza:
Üsd be a népbiztosok nevét, és azt, hogy zsidó. A németes nevűek eleve nagyon valószínűek.
47/60 anonim válasza:
Ja,hogy így.Név alapján eldöntöd.Értem...
48/60 anonim válasza:
Nem úgy rétem, hanem beütöd gugliba, és utánaolvasol, csak a szélsőjobbos irodalom írja le általában a származásukat. Nem én döntöm el, kis csacsi. Pl. hamburger Jenő: német nevű és zsidó. Mivelhogy a zsidóknak kötelező volt régen német nevűnek lenniük.
49/60 anonim válasza:
Hát,bocs,de én beérem annyival,hogy Romsics Ignác szerint a népbiztosok 2/3-a zsidó volt.Egyéb,ahogy írod: "szélsőjobbos irodalom"-ra,ugyanannyira vagyok kíváncsi,mint szélsőbalosra.Semennyire.
50/60 anonim válasza:
Csakhogy a nem szélsőjobbos helyeken nem fogják ám leírni, hogy valaki zsidó vagy sem. A 2/3 elég elnagyolt kijelentés a 90-95%-hoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!