Próbáltam utánaolvasni, de nem igazán találtam a mein kampfon kívül bármilyen (hiteles) irodalmat, ami alátámasztaná, hogy a zsidók politikai befolyása olyan mértékű korrupcióhoz vezetne, ami kihatással lenne a Magyarország belpolitikájára, hova ne tovább a világ politikára. ( a mein kampf tele van ellentmondással, hihetetlen sok benne a ferdítés és a ködösítés, (és a közhelyek kettősmércéje) eredeti nyelven olvastam.)
Tudna valaki hiteles forrást, vagy bármilyen forrást küldeni arra, hogy a zsidók ( a zsidók alatt a szélsőjobbosok alles a zsidó emberekre gondolnak, vagy egy cionista kisebbségre ?) irányítják a világot ?
Márpedig lesz világkormányunk, függetlenül attól, hogy szeretjük-e azt vagy nem. A kérdés csak az, hogy a világkormányt egyetértéssel vagy hódítással hozzuk létre. (Paul Warburg, a Federal Reserve egyik alapítója, a Külkapcsolatok Tanácsa tagja, 1950. február 17.)
---
Ovadia Juszef rabbi, az izraeli Sasz Párt vallási vezetője a Jerusalem Post nevű napilap 2010. október 18-i száma szerint ezt mondta:
A gojok azért születtek, hogy bennünket szolgáljanak. Ezen kívül nincs helyük a Földön – csak az, hogy szolgálják Izrael népét.
2016. febr. 4. 20:18
22/60 anonim válasza:
A magyar vagy az amerikai közélet fele zsidó. Ez elgondolkodtatásra kellene hogy késztessen. Miközben csak a társadalom 2%-a az Magyarországon. Ímhol a várva-várt bizonyíték. És ott van a holokauszttörvény is, ami a szólásszabadságot csorbítja a zsidók javára. Ott van a rengeteg holokausztmegemlékezés.
2016. febr. 7. 13:21
23/60 anonim válasza:
Én nem tudom,hogy a magyar vagy az amerikai közélet fele zsidó,vagy sem.Egyrészt nem hiszem,hogy mindenki zsidó akit "lezsidóznak",másrészt meg sosem számoltam utána. Ha meg netán mégis így van,az mit bizonyít?Esetleg azt,hogy nagyobb energiát fektetnek a tanulásba,karrierbe?Vagy jobbak a képességeik?
2016. febr. 7. 16:24
24/60 anonim válasza:
A holocausttal kapcsolatban néha valóban úgy lehet érezni,hogy túl sokat foglalkoznak vele.De azért nem árt emlékezni rá,hogy ne ismétlődhessen meg.Esetleg más népekkel is.
2016. febr. 7. 16:28
25/60 anonim válasza:
Ha a fél közéletet egy kisebbség uralja, ha állandóak a megemlékezések az ő történelmükről, ha kritizálhatatlanok, az azt jelenti, hogy már uralmon vannak.
2016. febr. 7. 16:43
26/60 anonim válasza:
Mint írtam,nem tudom,hogy a fél közéletet uralják-e,bár egyébként ha igaz lenne is,az akkor is csak a fele. Hogy mennyire kritizálhatatlanok,azt megint csak nem tudom,az viszont egyértelmű,hogy az ehhez hasonló oldalakon folyamatos "zsidózás" bármilyen téma kapcsán,legyen az politika,történelem,bulvár,vagy éppen sport.A folyamatos megemlékezések meg nem a zsidók történelméről szólnak, hanem csak egy olyan szeletéről,melyhez volt némi közünk.
2016. febr. 7. 17:55
27/60 anonim válasza:
Hiteles forras az egesz vilag.. Olyan hogy politika ? penz? Csak nezd meg Rotchild farjat mindent uralnak. media , orszagok, bank, politika. penz. mindent. ez nem eleg az uralomra?
mindenbol penzt csinalnak a cionistak. holokamu zsidosag..
ki emlekezik az elhunyt magyar katonakra a II vhban? kapnak penzt a leszarmazottak? nem miert nem? mert nem zsidok..
Meg ott vannak a politikus babuk .. haterbol mind zsidok iranyitjak es maguk javara forditanak mindent..
remelem ez eleg bizonyitik arra hogy minden az o kezukben van.
2016. febr. 8. 14:09
28/60 anonim válasza:
#27:Nem,számomra ez csak arra bizonyíték,hogy te nagyon gyűlölöd a zsidókat.Ez sz egyébként szíved joga, megérteni azért nem fogjuk egymást,mert én nem is gyűlölöm,meg nem is szeretem őket.Viszont még mindig úgy gondolom,hogy ha egy 10-15milliós nép ennyire uralni tudja a világot,akkor meg is érdemlik,valamit nagyon tudhatnak.Talán tényleg ők Isten "választott népe".
2016. febr. 8. 17:09
29/60 anonim válasza:
28: a gonoszságban, aljasságban, más népek gyűlöletében való tehetséget ne keverjük össze az igazi tehetséggel. A gonosznak mindig könnyebb dolga van, mert nem köti az erkölcs. Ezért uralják, tehetségtelenül, a világot. Olyanok, mint egy maffia. Hány de hány tehetségtelen van a magyarországi közéletben is! Akik csak testvéreik segítségével, zsarolással, csalással szereztek pozíciót.
2016. febr. 8. 17:44
30/60 anonim válasza:
28: ez a nép hozta létre a kommunizmust és öletett meg vele több mint 100 millió embert. Ezek után nem sok mindent érdemelnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!