Mi a bizonyíték a zsidó "világuralomra törésre"?
Próbáltam utánaolvasni, de nem igazán találtam a mein kampfon kívül bármilyen (hiteles) irodalmat, ami alátámasztaná, hogy a zsidók politikai befolyása olyan mértékű korrupcióhoz vezetne, ami kihatással lenne a Magyarország belpolitikájára, hova ne tovább a világ politikára. ( a mein kampf tele van ellentmondással, hihetetlen sok benne a ferdítés és a ködösítés, (és a közhelyek kettősmércéje) eredeti nyelven olvastam.)
Tudna valaki hiteles forrást, vagy bármilyen forrást küldeni arra, hogy a zsidók ( a zsidók alatt a szélsőjobbosok alles a zsidó emberekre gondolnak, vagy egy cionista kisebbségre ?) irányítják a világot ?
a mein kampfot olyan szempontból hitelesnek tekintem, hogy legalább mond valamilyen magyarázatot, ami bár egy 10 éves értelmi szintjén vegzál, de mégis csak magyarázat.
a kurucinfos cikkekben viszont még ennyit se találtam.
se egy hivatkozás se egy adat, semmi.
Nem gyanús, hogy Európában az az ország épít először kerítést a muzulmánok ellen és kezdi nyomni az iszlám-ellenes propagandát, amelyik tele van izraelieknek szánt lakó-parkokkal, és amelyiknek a vezetője rendkívül jó kapcsolatot ápol a Likuddal? (Mert ez bizony így van, Orbánnak az egyik fontos tanácsadója is horgas orrú cionista, Arthur J Finkelstein)
Szerintem akinek nem világos, hogy zsidó érdekvédelem történik Magyarországon, az sürgősen húzza ki a homokból a fejét és nézzen kicsit széjjel!
Beszéljünk a többi országról.
Az USA-ban a főbb jelöltek közül mind a 4-5 cionista, az egyik még izraelita vallású is egy másiknak a lánya az...
Németországra pedig igen-csak neheztelnek tudjuk-kiék, a tudjuk-melyik (meg nem történt) esemény miatt. Ezért a genetikai örökségüket el akarják pusztítani, vagy lerontani bosszúból. A német vezetőség támogatja a tervüket? Igen, az állítólag "keresztyén"-demokraták beengedik az arabokat, aminek az eredménye egy rosszabb minőségű német faj lesz.
Akárhova nézünk a világban izraelita érdek érvényesül.
Az alábbi könyv hiteles a számodra?
Gerard Menuhin: Tell the Truth and Shame the Devil (Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt)
166. oldal
1883-ból egy John Swinton nevű, New York Times újságírójának a szövege: Amerikában nincs olyan, hogy független sajtó, hacsak nem valamelyik kisvárosban. Mindannyian rabszolgák vagyunk. És ezt mindannyian tudjuk. Senki nincs közülünk, aki őszinte véleményét ki merné fejezni. Mert ha azt tennénk, előre tudnánk, hogy az nem jelenik meg nyomtatásban. Azért kapok 150 dollárt, hogy az őszinte véleményeket ne engedjem a lapomba.
A szerző kommentárja: Vagyis a „jó ez a zsidóknak?” aggodalom konkrét formát ölt a kölcsönös támogatási rendszer végtelen, hangyaszerű tevékenységével, amelyet évszázadok alatt építettek ki, és amely lehetővé teszi nekik, hogy közvetve vagy közvetlenül csaknem mindent irányítsanak e bolygón. Abba az irányba, hogy csaknem mindent végső uralmuk alá és minden birtoklása felé hajtsanak.
"ha ... valóban uralni tudja a világot,akkor meg is érdemlik"
Ez totális hazugság.
Előző, vagy te is zsidó vagy, és akkor a fenti mondás önigazolás részedről, vagy nem vagy zsidó, akkor viszont behódoltál, és te valóban nem érdemelsz mást.
A normális emberek nem fogadják el a világuralmukat, és le is fogják rázni magukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!