Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a bizonyíték a zsidó...

Mi a bizonyíték a zsidó "világuralomra törésre"?

Figyelt kérdés

Próbáltam utánaolvasni, de nem igazán találtam a mein kampfon kívül bármilyen (hiteles) irodalmat, ami alátámasztaná, hogy a zsidók politikai befolyása olyan mértékű korrupcióhoz vezetne, ami kihatással lenne a Magyarország belpolitikájára, hova ne tovább a világ politikára. ( a mein kampf tele van ellentmondással, hihetetlen sok benne a ferdítés és a ködösítés, (és a közhelyek kettősmércéje) eredeti nyelven olvastam.)

Tudna valaki hiteles forrást, vagy bármilyen forrást küldeni arra, hogy a zsidók ( a zsidók alatt a szélsőjobbosok alles a zsidó emberekre gondolnak, vagy egy cionista kisebbségre ?) irányítják a világot ?

2016. jan. 31. 11:29
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
Hát,bár vannak akik úgy gondolják,hogy a zsidók gonoszak és gyűlölnek minden más népet,én erről nem vagyok meggyőződve meg hát konkrét tapasztalataim sincsenek ilyesmiről.Arról viszont igen,hogy számtalan magyar,milyen "fröcsögő" gyűlölettel beszél románokról, szlovákokról,franciákról vagy épp németekről,oroszokról, stb.,stb.A kommunizmus bűneit meg azért nem lehet egy az egyben a zsidók nyakába varrni,még ha nagy szerepük is volt a hatalomra jutásában.
2016. febr. 8. 18:44
 32/60 anonim ***** válasza:
8%
Nem lehet, csak 90%-ban. Az nekem elég.
2016. febr. 8. 18:53
 33/60 anonim ***** válasza:
0%
17:09, a testedben keletkező rák sejtek elenyésző számban vannak a tested többi sejtjéhez képest, mégis uralnak, megölnek téged - ha ennyire uralni tudnak téged, akkor meg is érdemlik, valamit nagyon tudhatnak.Talán tényleg ők Isten "választott sejthalmaza".
2016. febr. 8. 18:56
 34/60 anonim ***** válasza:
#32:Hol az a 90%?
2016. febr. 8. 19:01
 35/60 anonim ***** válasza:
#33:Keresztény országban élünk,nemde?"Választott népről" már hallottam,"választott sejthalmazról" még nem.Viszont számtalan eszement összeesküvés-elméletről és híveiről igen.Én inkább kimaradok ebből.Akkor már inkább az UFO-k.
2016. febr. 8. 19:05
 36/60 anonim ***** válasza:
19:05, hasonlat volt, gyermekem.
2016. febr. 8. 19:21
 37/60 anonim ***** válasza:
Sejtettem,csak kicsit erőltetett és hamis,atyám.
2016. febr. 8. 19:41
 38/60 anonim ***** válasza:
Azért remélem, az lejött, hogy a "választott nép" rákként, rosszindulatú daganatként viselkedik Isten teremtett világában!
2016. febr. 8. 20:03
 39/60 anonim ***** válasza:
Sokan sulykolják ezt és régóta,de nem,még nem "jött le".
2016. febr. 8. 20:05
 40/60 anonim ***** válasza:
11%
34-es, 19-ben pl. a népbiztosok 90%-a vagy több kiválasztott volt. Szomorú, hogy itt tartanak egyesek, hogy még a diagnózist sem állították fel, mint a kérdező, nem veszik észre, milyen a világ. Így a megoldás is nehéz.
2016. febr. 8. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!