Mi a bizonyíték a zsidó "világuralomra törésre"?
Próbáltam utánaolvasni, de nem igazán találtam a mein kampfon kívül bármilyen (hiteles) irodalmat, ami alátámasztaná, hogy a zsidók politikai befolyása olyan mértékű korrupcióhoz vezetne, ami kihatással lenne a Magyarország belpolitikájára, hova ne tovább a világ politikára. ( a mein kampf tele van ellentmondással, hihetetlen sok benne a ferdítés és a ködösítés, (és a közhelyek kettősmércéje) eredeti nyelven olvastam.)
Tudna valaki hiteles forrást, vagy bármilyen forrást küldeni arra, hogy a zsidók ( a zsidók alatt a szélsőjobbosok alles a zsidó emberekre gondolnak, vagy egy cionista kisebbségre ?) irányítják a világot ?
El lehet kezdeni személyeskedni, meg zsidózni, de az újságiró feltevése feltételezés. Semmilyen oknyomozói munkáról nem számol be a könyvben ( igen utána olvastam). Megjegyzem az első három találat a könyv címére kurucinfos találat volt. Nekem ez önmagában elég referencia hogy megálljak a keresésben, de vettem a fáradságot. Mint említettem semmilyen oknyomozói munkáról nem számol be a könyvben, semmilyen olyan hivatkozása nincs ami hitelessé tenné az állítását. Cenzúrázva van az újság ? Tegyük fel hogy elhiszem, a zsidók cenzúrázzák? Tegyük fel hogy elhiszem. De hogyan következnek ebből az utána leírtak.
Megint csak azt a ködösítést látom, amit az összes neonáci és antiszemita nyomat. Az érvek nem egymásból köcetkeznek, hanem az érvekbe magyarázzuk bele az állításainkat.
Pszichológiai szempontból nézve 2 érvelési hibát tapasztalok.
Anekdotikus érvelés, bizonyítási kényszer áthárítása.
A jogi egyetemeken ezt hibás retorikaként tanítják.
En is azt gondolom, hogy ha képesek lennének uralni a vilagot, méghozzá állitólag többszáz éve, akkor bizony megérdemelnék.
Viszont sajnos nem tudják. Ezért is néz ki úgy a világ, ahogy kinéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!