Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor a sok puhány mind kirohan majd külföldre, nehogy szolgálja a hazáját?
Nem akarok megsérteni vagy provokálni senkit sem!
De a kommenteket olvasva eléggé elkeseredtem...
Mi a fene már az, hogy „inkább kimegyek külföldre minthogy katona legyek” meg „nem fogok él évre börtönbe menni” és hasonlók.
Mi ez már, hogy egy magyar férfi nem akarja szolgálni a hazáját?
És ezek akarják hazánkat építeni?
Bezzeg Észak-Koreában még a nők is buzgón kiállnak a hazájukért:
Mi lenne ha még Észak-Koreában lennénk?
Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor ezek is úgy csinálják mint a migránsok? A határon szökdösnének ki nyugatra menedékjogot kérni, vagy mi?
Ezeknek a migránsok nagy része is azért szökik el, mert nem akar szolgálni, azt hitték majd a sült galamb fog a szájukba röppenni...
Én nem vagyok se iskolázatlan se buta, nekem ez a véleményem.
Én büszke lennék ha szolgálhatnám hazámat!
A haza mindenek előtt!
18/F
Képzeljétek bajtársak:
Pár napja elmentem az árkádba. Természetesen a könyvesboltban hadtudománnyal kapcsolatos könyvek után érdeklődtem.
Ám sajnos szörnyű dolognak voltam szemtanúja.
Amikor más velem egy idős fiúkkal találkoztam és láttam hogyan néznek ki meg hogyan öltöznek csak még jobban megerősödött bennem az, hogy IGENIS be kell vezetni a sorkatonaságot.
"hogyan néznek ki meg hogyan öltöznek csak még jobban megerősödött bennem az, hogy IGENIS be kell vezetni a sorkatonaságot" és oda mentél hozzájuk, hogy megtudd, miben jók? Tudsz róluk bármit is vagy csak lenézed őket, mert nem úgy öltözködnek ahogy neked tetszik?
Mi van, ha az egyik egy kitűnő mérnök lesz és világhírű fegyvert fog tervezni itthon, másik meg talán egy informatikus aki később hacker lesz a titkosszolgálatnál és százszor többet fog tenni ezért az országért, mint te.
Fel kéne nőni és elfogadni, hogy semmit sem árul el a jövődről az, hogy tizenévesen, hogyan öltözködtél.
Tessék egy példa, hogy kiből lett katona.
"After I graduated high school I joined the army infantry because I didn’t know what else to do with my life after a certain girl left me. I got my ass kicked into a man.
Went to Afghanistan, came home, spent another 3 years in the army (6 years total) and now I’m out. I work at home depot on the night shift trying to figure out what to do now."
Igazatok van.
Meggondoltam magam. Nem fogok olyan országot szolgálni ahol ezt a kérdést tettél fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__755..
Inkább kimegyek Németországba orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!