Magyarországon a rendőrség, büntetőjog miért ilyen puhány?
Nem tudom, hogy most az EU miatt, ilyen puhány vagy a magyar kormányok alakítják ilyenre.
A nagyapámat három alkalommal fosztották ki az utóbbi két évben.
Falun lakik, egyedül.Idősek otthonába nem akar menni, elküld a fenébe, amikor felvetem neki.
Beszéltem az önkormányzattal is, de nem tudnak semmit sem csinálni.
Tessék a rendőrnek odacsapni, meg a pisztolya ne csak dísznek legyen az övén.
Nem lehet ott a nap 24 órájában.
Dolgoznom kell és nem itt lakik a szomszédban.
Az állam dolga, hogy megvédje az állampolgárait.
"Nem lehet ott a nap 24 órájában."
Mint ahogyan a rendőr sem lehet ott a nap 24 órájában. Akkor mégis mit szeretnél?
Azért mert a bűnözők elfogásából nekik nincsen akkora pénz.Jobban megéri nekik ha megbírságolják az embereket mindenféle szarságért,na így már dől a lé nekik rendesen.Ezért is utálja mindenki a rendőröket."szolgálunk és védünk" hahahaha na persze.A másik probléma pedig az ha véletlenül netalántán mégis elfognak egy bűnözőt akkor szembe ütköznek a retardált törvényekkel amik a bűnözőket támogatják.Például óvadék ellenében elmehet vagy kell keresni vagy 1000 bizonyítékot mire elítélhetik és ha netalántán véletlenül elitélnék az illetőt akkor kap 10 évet gyilkosságért de jó magaviseletért már szabadulhat 4 év múlva.Ja és persze arra nem is térek ki ha pszichésen "betegnek" nyilvánítják a bűnözőt.Ezt nevezik "igazságszolgáltatásnak" kész röhej :D
A másik dolog pedig az hogy nem csak ebben az országban ennyire idióták a rendőrök meg a büntetőjog.Például ha Amerikában is ez megy.Hagyják szabadon garázdálkodni az erőszakos késelős rablós négereket akiknek a börtönben lenne a helyük és nyilvánvalóan hogy rövidesen gyilkolni fognak.Úgyhogy szinte mindenhol ez van,nem véletlenül vannak rendőrviccek
Mondjuk kössön biztosítást betörésre, vagy ha nem tud, akkor fizesd te, és máris meg van oldva a "kifosztási" gondja.
A közbiztonság pedig Magyarországon átlagosnak nevezhető, azt elvárni, hogy felszámolják teljesen a bűnözést teljesen irreális.
Ahogy találóan valaki egyszer megfogalmazta, lelőhetünk minden gyorshajtót, meg ittas vezetőt, csak akkor a végén nem marad, aki autóba üljön...
"Már nem azért, de egy ilyen kérdésnél nem ártana leszögezni hogy tett-e valamit a rendőrség és ha igen mit?"
jogos, de előbb azt kellene tudni, hogy tettek-e feljelentést...
Most őszintén,szerinted arról híres a rendőrség hogy tesz is valamit ilyen esetekben?Ők nem fognak erőforrást pocsékolni ennek az esetnek a kinyomozására,jobban járnak ha az út szélére kihelyezik a trafipax kamerát és máris dől a lé,nyugodtan aludhatnak addig,máshoz úgysem értenek
"Már nem azért, de egy ilyen kérdésnél nem ártana leszögezni hogy tett-e valamit a rendőrség és ha igen mit?"
Kiszabott egy öt ezer forintos bírságot, mert nappali menetfényt használtam tompított helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!