Mit szóltok ahhoz, hogy a Fidesz árrendőrséget akar Magyarországon?
Újabb populista marhaság, ami:
-semmire nem jó, szabad árképzés van, nincs semmi kötelezettségük a csökkentésre
-iszonyat káros folyamatokat gerjeszt
-pénzbe fog nekünk kerülni ez az új sóhivatal
Szerintem nagyon helyes lépés. Meg kell mutatni ezeknek a dekadens, nyerészkedő kapitalistáknak, hogy hol a helyük.
BÜSZKE VAGYOK, HOGY IGAZI PLEBEJUS KORMÁNYUNK VAN, PUTYIN ELNÖK ÚR TÁMOGATÁSÁVAL CSODÁLATOS TETTEKET VISZ VÉGHEZ ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR, ISTEN ÁLDÁSA SZÁLLJON RÁJA!
Rogánt sem az eszéért fogják ellopni! Azt még értem, hogy fogalma sincs a vállalkozások árképzési mechanizmusáról, de azt már nem, hogy az NGM-ben sincs olyan szakember, aki ért hozzá
Akkor marhaság az egész, de kell néhány havernak egy jól fizető kamu állás.
Szemeteket vessétek Venezuelára, mi folyik arra felé ...
Ígérgetni lehet populista marhaságokat, de ha be is lesz tartva, akkor OTT a példa mi gömbölyödik ki belőle.
Helyes, majd most rájönnek a magyar vállalkozók meg a többi, hogy a saját anyjukat megb aszni 100 forintért nem kifizetődő.
Egyébként akinek nem tetszik az ötlet ne aggódjon, semmi akadálya, h fű alatt dupláját az eredeti árnak.
Igaz?
Vagy a tripláját?
Most voltam a Vodafoneban, az idióták csodálkoznak, hogy azokat a tokokat, amiket kb 200 forintért vesznek, nem tudják eladni 4-5 ezerért, mert inkább Ebayről rendelnek az emberek...
Hát sorry :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!