Magyarországon MA miért csak az megy politikusnak, aki sok pénzt akar, de nem ért semmihez?
Hol vannak a tehetséges, normális emberek?
Azért nem akar politikus lenni normális ember, mert a politikus mint szakma egy hitelét vesztett, hazugságokra alapuló lenézendő munka, vagy mi?
Hiába van sok parlamenti képviselőnek diplomája, sokszor a megnyilvánulásaik mögött a 8 általánost sem érezni. Olyanokat tesznek, hogy még én is nyugodt szívvel kijelenteném, hogy én is jobban csinálnám azt, mint ő.
Miért csak a buta, gátlástalan, nulla erkölcsű, pénzéhes emberek mennek ma Magyarországon politikusnak?
Romániának könnyű jobban fejlődnie, amikor van hova.
Mi 90-ben egy dél-európai országgal egyenértékű hely voltunk, Románia meg olyan volt, mint Afrika vagy Észak-Korea.
Tökéletesen egyetértek veled, de hozzá kell tenni, hogy magyarországon már vagy 100 éve hasonlóan undorító politikai rendszerek és személyek váltogatják egymást, bár tény, hogy a mostani garnitúra már a végletekig alkalmatlan és elkorcsosult.
Ha netán olvassa ezeket a sorokat valami pénzéhes, politikusnak készülő egyed, az jobb, ha elgondolkozik azon, hogy az álamkasszát már szétlopták az egerek, ebből az országbólmár szétloptak, eladtak afejesek, amit csak lehet, a fidesz most éli fel az utolsó morzsákat, a fejőstehenek pedig az éhhalál szélén állnak, úgyhogy nem sokáig lesz már felhőtlen parlamenti dőzsölés.Már nem érdemes megélhetési politikusnak szegődni!
"Hol vannak a tehetséges, normális emberek?"
Felszívta őket az EU többi országa, ahol érdemeik szerint kezelik őket.
Remekül látod kérdező!
Én még annyit tennék hozzá, hogy a legutolsó kis falu polgármesteréig igaz ez az általánosítás. Gyakorlatilag sehol a környezetemben nincs olyan politikus, aki a versenyszférában önerőből elért volna már valamit, az összes volt állami léhűtő; tanár, jogász, stb. diplomával + egy hatalmas egóval megáldva.
Nem vitted önerőből semmire 40-50 évesen? Indulj a választásokon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!