Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha bevezetik a sorkatonaságot...

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor a sok puhány mind kirohan majd külföldre, nehogy szolgálja a hazáját?

Figyelt kérdés

Nem akarok megsérteni vagy provokálni senkit sem!

De a kommenteket olvasva eléggé elkeseredtem...

Mi a fene már az, hogy „inkább kimegyek külföldre minthogy katona legyek” meg „nem fogok él évre börtönbe menni” és hasonlók.

Mi ez már, hogy egy magyar férfi nem akarja szolgálni a hazáját?

És ezek akarják hazánkat építeni?

Bezzeg Észak-Koreában még a nők is buzgón kiállnak a hazájukért:

[link]

Mi lenne ha még Észak-Koreában lennénk?

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor ezek is úgy csinálják mint a migránsok? A határon szökdösnének ki nyugatra menedékjogot kérni, vagy mi?

Ezeknek a migránsok nagy része is azért szökik el, mert nem akar szolgálni, azt hitték majd a sült galamb fog a szájukba röppenni...

Én nem vagyok se iskolázatlan se buta, nekem ez a véleményem.

Én büszke lennék ha szolgálhatnám hazámat!

A haza mindenek előtt!

18/F

#hadsereg #Észak-Korea #Kim Dzsong Un #puhány #nyámlilák #anyámasszony katonái
2016. jan. 16. 23:37
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
89%

Remélem a szex nem áll túl közel hozzád mert ha elmész katonának elfelejtheted jó ideig. Hónapokig vagy évekig nem fogsz nőt látni, nem hogy lefektesd.

Remélem a haza szolgálata majd kárpótolja számodra a nő hiányt és persze az elpocsékolt éveket. Amiket más fiatalok átcsajoznak , buliznak, de hát ez neked nem kell.

2016. jan. 19. 23:11
 42/57 A kérdező kommentje:

Igen, kárpótolja.

A hazát soha semmi nem múlhatja fel.

2016. jan. 20. 00:17
 43/57 anonim ***** válasza:
92%

"A hazát soha semmi nem múlhatja fel."

Jó, te tod.

2016. jan. 20. 00:19
 44/57 anonim ***** válasza:
82%
Csajok nincsenek, de lukak azért vannak.
2016. jan. 20. 09:57
 45/57 anonim ***** válasza:
91%
Azért megnézném a srác arcát, ha mondjuk polgárháború lenne! Akkor hol lenne a "hazája"? Mert tegyük föl az ország négy részre szakadna és mind a négy verné a mellét, hogy a legitim Magyarország, a másik három az áruló és mind a négy sorozna katonákat, na akkor hol lenne a hazád?
2016. jan. 20. 17:55
 46/57 A kérdező kommentje:
Abban az esetben addig nem nyugodnék ameddig a hazámban le nem áll a testvérek közötti vérontás.
2016. jan. 20. 22:44
 47/57 anonim ***** válasza:
95%
A kérdező tipikusan egy olyan ember, aki az életében semmit sem ért el, és ezt a közösségbe tartozással, és a többi emberek lehúzásával akarja kompenzálni.
2016. jan. 21. 11:58
 48/57 anonim ***** válasza:
94%
#47 +1
2016. jan. 21. 14:10
 49/57 anonim ***** válasza:
43%
ezt az országot szolgálni? sztem ahhoz kell némi fogyatékosság h vki komolyan is vegye. sztem a jelenlegi körülmények között az a teljesen normális viselkedés, ha menekül, aki tud. nem azért, de ki akar saját magának rosszat?
2016. jan. 26. 07:47
 50/57 anonim ***** válasza:
89%

Tudod ez a "szolgálom a hazát" szöveg kezd unalmassá válni.

Nálam a "szolgálom a hazát" abból áll, hogy mindenki kamatoztatja a tehetségét, tudását úgy, hogy közben fejlődik az ország. Nem pedig egy ország diktátuma, a politikusok kavarása miatt szolgasorba mész és elvtársi kézfogáson kívül a háborúban való részvételen semmilyen hálára nem számíthatsz.

Ez a "szolgálom a hazát" nagyon elvont, ezért nem fogsz ingyen kenyeret kapni a boltban vagy nem mentesülsz a rezsi alól.

Ellenben rengeteg lelki roncs tér vissza a háborúból, ami nem hinném, hogy jót tesz egy országnak.

2016. jan. 26. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!