Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha bevezetik a sorkatonaságot...

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor a sok puhány mind kirohan majd külföldre, nehogy szolgálja a hazáját?

Figyelt kérdés

Nem akarok megsérteni vagy provokálni senkit sem!

De a kommenteket olvasva eléggé elkeseredtem...

Mi a fene már az, hogy „inkább kimegyek külföldre minthogy katona legyek” meg „nem fogok él évre börtönbe menni” és hasonlók.

Mi ez már, hogy egy magyar férfi nem akarja szolgálni a hazáját?

És ezek akarják hazánkat építeni?

Bezzeg Észak-Koreában még a nők is buzgón kiállnak a hazájukért:

[link]

Mi lenne ha még Észak-Koreában lennénk?

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor ezek is úgy csinálják mint a migránsok? A határon szökdösnének ki nyugatra menedékjogot kérni, vagy mi?

Ezeknek a migránsok nagy része is azért szökik el, mert nem akar szolgálni, azt hitték majd a sült galamb fog a szájukba röppenni...

Én nem vagyok se iskolázatlan se buta, nekem ez a véleményem.

Én büszke lennék ha szolgálhatnám hazámat!

A haza mindenek előtt!

18/F

#hadsereg #Észak-Korea #Kim Dzsong Un #puhány #nyámlilák #anyámasszony katonái
2016. jan. 16. 23:37
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
92%

És úgy szolgálom jobban, ahogy képességeim/tehetségem szerint a legjobban tudom, vagy úgy, hogy + 1 ember leszek egy katonaságban, ami az adóm kiesése, és az ellátásom miatt rosszabb helyzetben lesz?

És még jó pár ilyen ember van.

Gyenge katona, vagy erős(ebb) hátország kell?

2016. jan. 16. 23:48
 12/57 A kérdező kommentje:

Te vagy buta amiért azt hiszed, hogy a katonaság arról szól, hogy le kell lőni a nem magyarokat.

Nem csak abból áll a katonaság, hogy a kezedbe nyomnak egy puskát oszt nesze lődözzél! (ezt csak a sok COD-os h*lyegyerek gondolja).

2016. jan. 16. 23:53
 13/57 anonim ***** válasza:
91%
"Te vagy buta amiért azt hiszed, hogy a katonaság arról szól, hogy le kell lőni a nem magyarokat. " Te se vagy jobb, ha azt hiszed, hogy fegyverrel a kézben szolgálhatod a hazádat.
2016. jan. 16. 23:56
 14/57 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem a XX. század, hanem a XXI. század. A komoly háború már a számítógépek előtt zajlanak.
2016. jan. 16. 23:57
 15/57 anonim ***** válasza:
94%
Ugye jelentkeztél már tartalékos katonának legalább? 18 éves kortól lehetséges. Ha nem, akkor viszont elég hiteltelen ez az egész kirohanásod itt.
2016. jan. 16. 23:57
 16/57 A kérdező kommentje:

Lövésetek sincs mi a katonaság, lényeg, hogy kiszaladjatok Londonba nehogy véletlenül segítsetek az országnak...

Kik építették fel a kerítést? Kik segítettek az iszapáradat elpucolásában? Kik védik az országot a betolakodótól?

Csak nem a h*lye katonák?

[link]

2016. jan. 16. 23:59
 17/57 anonim ***** válasza:
91%
Arra a kérdésre válaszolj, hogy te szerződéses katona vagy-e jelenleg.
2016. jan. 17. 00:00
 18/57 A kérdező kommentje:
Mivel még nem fejeztem be a gimit ezért még nem. :)
2016. jan. 17. 00:04
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
havat lapátolni, árvízkárosultaknak segíteni önként is lehet INGYEN!! ha már ennyire a hazádért vagy.
 20/57 anonim ***** válasza:
93%

És milyen jó is lett volna nekik, ha felszerelés nélkül teszik ezt nem?

Mint a monarchia hadserege, vagy a Doni hadtest katonái, mivel mindkét esetben a hátország túl gyengének bizonyult.

Ha nincs megfelelő felszerelés, utánpótlás nem az elvándoroltak, vagy a törvényt megszavazó politikusok halnak meg, vagy lesznek tehetetlenek, hanem azok akik éppen, hogy a katonák, akik a hazáért harcolnának, vagy egyéb feladatokat látnának el.

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!