Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha bevezetik a sorkatonaságot...

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor a sok puhány mind kirohan majd külföldre, nehogy szolgálja a hazáját?

Figyelt kérdés

Nem akarok megsérteni vagy provokálni senkit sem!

De a kommenteket olvasva eléggé elkeseredtem...

Mi a fene már az, hogy „inkább kimegyek külföldre minthogy katona legyek” meg „nem fogok él évre börtönbe menni” és hasonlók.

Mi ez már, hogy egy magyar férfi nem akarja szolgálni a hazáját?

És ezek akarják hazánkat építeni?

Bezzeg Észak-Koreában még a nők is buzgón kiállnak a hazájukért:

[link]

Mi lenne ha még Észak-Koreában lennénk?

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor ezek is úgy csinálják mint a migránsok? A határon szökdösnének ki nyugatra menedékjogot kérni, vagy mi?

Ezeknek a migránsok nagy része is azért szökik el, mert nem akar szolgálni, azt hitték majd a sült galamb fog a szájukba röppenni...

Én nem vagyok se iskolázatlan se buta, nekem ez a véleményem.

Én büszke lennék ha szolgálhatnám hazámat!

A haza mindenek előtt!

18/F

#hadsereg #Észak-Korea #Kim Dzsong Un #puhány #nyámlilák #anyámasszony katonái
2016. jan. 16. 23:37
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
95%
Nem és nem is lenne jó annak, a hülyéket nem szeretik felvenni, ez az előnye a kisebb létszámú professzionális hadseregnek, ma már nem ágyútöltelé "bakák", hanem tényleg intelligens gyakran több nyelven is beszélő szakembere a honvédeink. Legyünk őszinték, jobb ez így!
2016. jan. 17. 00:06
 22/57 anonim ***** válasza:
87%

"Kik védik az országot a betolakodótól? "

Például ők: [link]

2016. jan. 17. 00:08
 23/57 anonim ***** válasza:
91%

Sz*arok Orbán szájába.

A kisujjamat nem fogom megmozdítani érte. Ha tetszik ha nem.

2016. jan. 17. 00:13
 24/57 anonim ***** válasza:
92%

"Majd kinövöd hülyegyerek."

Ne nője ki! Inkább jöjjön rá arra, hogy pl a tisztességes adófizetés százszor nagyobb szolgálat hosszabb távon a hazánknak.

2016. jan. 17. 00:22
 25/57 anonim ***** válasza:
91%
Ha ennyire katonáskodni akarsz akkor húzzál ki szíriába és harcolj az iszlám állam ellen, elvégre mi is rajta vagyunk a fekete listájukon. Úgyhogy fogd magad és védd meg a hazádat!
2016. jan. 17. 00:36
 26/57 anonim ***** válasza:
93%

"Kik építették fel a kerítést? Kik segítettek az iszapáradat elpucolásában? Kik védik az országot a betolakodótól?

Csak nem a h*lye katonák?"

Ahha és akkor most erre miért nem jó a hivatásos hadsereg?

2016. jan. 17. 01:05
 27/57 anonim ***** válasza:
87%

"nehogy szolgálja a hazáját"

Csak úgy mellékesen megkérdezném, hogy mégis mi a tököm köze van a sorkatonaságnak a haza szolgálatához? Mert szerintem az ég világon semmi.

"És ezek akarják hazánkat építeni?"

A hazát azok építik akik tanulnak, adóznak, dolgoznak, képzik magukat...nem azok akik sorkatonaságban majomkodnak.

"Bezzeg Észak-Koreában"

Nagyon jó példa egy olyan ország, ahol luxus a tiszta víz és áramszolgáltatás, igazi követendő példa.

"itt nagyon nem díjazzák a Magyarország-párti magyarokat"

Csak azt a fajtát nem, aki hatalmas hazaszeretetében utálja az összes többi magyart.

"Lövésetek sincs mi a katonaság, lényeg, hogy kiszaladjatok Londonba nehogy véletlenül segítsetek az országnak."

Gondolom te a magad 18 évével már veterán tábornok vagy. És továbbra is kérdezném, miben is segíti egy sorkatona az országot? Azon kívül hogy X hónapig el kell tartani, etetni, itatni?.

"Kik építették fel a kerítést? Kik segítettek az iszapáradat elpucolásában? Kik védik az országot a betolakodótól?

Csak nem a h*lye katonák?"

Azok a "hülye katonák" ezt választották hivatásuknak, szabad döntésük volt, csinálják. De ettől ne az átlag polgárt szopassák, én sem küldöm el az átlag katonát falazni meg kátyút aszfaltozni.

"A haza mindenek előtt!"

Ez a hazaszeretetnek csúfolt gyűlölködés annyira szánalmas dolog. Kedvencem hogy ezek a nagy "hazaszeretők" simán elküldik a k..va anyjukba a saját honfitársukat, mert ettől olyan hú de nagy magyarnak érzik magukat.

2016. jan. 17. 01:42
 28/57 anonim ***** válasza:
89%

"Én büszke lennék ha szolgálhatnám hazámat!

A haza mindenek előtt! "

Kívánom h ne te legyél az első aki elfut ha süvítenek majd a golyók. V épp az előtt végtagod miatt ordibálj.

Halvány fogalmatok sincs róla milyen egy IGAZI háború.

Nincs fertőtlenítőszer, személyi higiéné (v is nem tudsz tisztálkodni)

Nem tudsz jól aludni enni, megesznek a tetvek, éheztek, ... A nagyapám 7 évig volt egy orosz fogolytáborban úgy h fagyott káposztát kellet egyen h ne haljon meg.

Neked ezekről halvány fogalmad sincs.

Ha ellőnék a lábad v felrobbanna melledet egy gránát leszakítva a fél arcod.

Már nem lenne ekkora a szád.

2016. jan. 17. 01:59
 29/57 LazyJones ***** válasza:
91%

"Lövésetek nincs, mi az a katonaság"

Tényleg? Én voltam katona, igaz, csak 9 hónapig. Apám is volt, két évre. De biztos egyikünk sem tudja, mi az a katonaság, de te, 18 éves pelyhes tökűként nyilván tudod. Ügyes vagy, nesze, banán!

2016. jan. 17. 11:45
 30/57 A kérdező kommentje:

Nem terád mondtam. :)

Hanem azokra a páwákra akik itt bepánikoltak és elvesztették a fejüket.

2016. jan. 17. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!