Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha bevezetik a sorkatonaságot...

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor a sok puhány mind kirohan majd külföldre, nehogy szolgálja a hazáját?

Figyelt kérdés

Nem akarok megsérteni vagy provokálni senkit sem!

De a kommenteket olvasva eléggé elkeseredtem...

Mi a fene már az, hogy „inkább kimegyek külföldre minthogy katona legyek” meg „nem fogok él évre börtönbe menni” és hasonlók.

Mi ez már, hogy egy magyar férfi nem akarja szolgálni a hazáját?

És ezek akarják hazánkat építeni?

Bezzeg Észak-Koreában még a nők is buzgón kiállnak a hazájukért:

[link]

Mi lenne ha még Észak-Koreában lennénk?

Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor ezek is úgy csinálják mint a migránsok? A határon szökdösnének ki nyugatra menedékjogot kérni, vagy mi?

Ezeknek a migránsok nagy része is azért szökik el, mert nem akar szolgálni, azt hitték majd a sült galamb fog a szájukba röppenni...

Én nem vagyok se iskolázatlan se buta, nekem ez a véleményem.

Én büszke lennék ha szolgálhatnám hazámat!

A haza mindenek előtt!

18/F

#hadsereg #Észak-Korea #Kim Dzsong Un #puhány #nyámlilák #anyámasszony katonái
2016. jan. 16. 23:37
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
92%

Szánalmas kis szájhős vagy kérdező! Ha ilyen keménylegénynek hiszed magad, akkor jelentkezz tartalékos katonának vagy menj a gátakra, ha árvíz van.

Feleslegesnek tartom a sorkatonai szolgálatot. Semmit nem tanulsz meg, ellenben végig szívatnak téged és már leszívesebben rohannál is haza. De tudod mit, neked pont ez kéne és egy igazán szemét, hatalommániás tiszt felettesednek, aki jól helyretenne és nem lenne ekkora szád. Pont a magad fajta kis hülyéket szokták alázni az ilyen helyeken, mert senki nem szereti a magát felsőbbrendűnek gondoló, szájhősöket.

Nevetséges, hogy te 18 évesen férfinak nevezed magad. Jogilag az vagy, de agyilag még gyerek vagy.

2016. jan. 17. 12:56
 32/57 anonim ***** válasza:
86%
Akiket te Pawa-nak hívsz, lehet, hogy sokkal értékesebb dolgot csínálnak, mint te. Például nem állnak ilyen hülyeségek mentén gyűlölködni, mint te.
2016. jan. 17. 12:58
 33/57 anonim ***** válasza:
93%
Egy "páwa" gyerek lehet, hogy a kiképzéshez puhány, de pl. informatikus szakemberként sokkal többet tud tenni a hazájáért háború esetén, mint egy állig felfegyverzett 80-as IQ-jú militarista Rambo, akit 5 másodperc alatt lekaszálnak egy drónnal.
2016. jan. 17. 13:10
 34/57 anonim válasza:
1%
Kedves kérdező! Teljesen igazad van, sajnos manapság nagyon kevés emberben hazaszeretet, kitartás, küzdés. Nyilván a könnyebb utat választják, a menekülést. De ne is foglalkozz velük, becsülendő, hogy benned több tartás és hazaszeretet van mint sok felnőttben. A többieknek: Magyarország a hazátok, itt nőtettek fel, ha tetszik ha nem magyarok vagytok. Ezért a bajban is az ország mellett kéne lenni és kiállni érte, nemcsak akkor mikor minden jól megy. De már most látom hogy úgysem értitek meg. 19/L
2016. jan. 17. 13:54
 35/57 anonim ***** válasza:
0%

"Ezért a bajban is az ország mellett kéne lenni és kiállni érte, nemcsak akkor mikor minden jól megy."

Egy a problémám, hogy kis túlzással mióta az eszemet tudom ez az istenverte ország bajban van, és nem mellette vagyok kénytelen állni, hanem benne élni! Mikor ment itt bármi is jól?

Magyarországért nem megdögleni bátorság, az bárkinek megy, hanem benne élni, na az a tökös gyerek, aki végig bírja csinálni az életet itt, lógás nélkül!

2016. jan. 17. 15:15
 36/57 anonim ***** válasza:
87%
#34 Inkább írd meg a házifeladatodat.
2016. jan. 17. 15:30
 37/57 anonim ***** válasza:
92%
"Magyarország a hazátok, itt nőtettek fel, ha tetszik ha nem magyarok vagytok. Ezért a bajban is az ország mellett kéne lenni és kiállni érte, nemcsak akkor mikor minden jól megy. De már most látom hogy úgysem értitek meg." Te nem érted meg a mai hadászati technológiát. Persze jól hangzik, hogy milyen nagy hazaszerető vagyok, majd fegyvert fogok és harcolok, csak annyi a különbség, hogy amíg te állsz a gépfegyverrel és várod, hogy feltűnjön az ellenség, addig egy 18 éves amerikai 10 ezer kilométerre leül egy számítógép elé majd fogja és egy drónnal lebombáz téged. Ennyi a különbség. Arról nem is beszélve, hogy már évek óta háború folyik a számítógépek előtt, csak ezt sokan elfelejtik.
2016. jan. 17. 16:26
 38/57 anonim válasza:
3%
Nagyon is sokminden ment/megy itt jól. De az ember azután jön csak rá hogy mennyi mindene volt míg el nem veszíti.Rengeteg országban sokkal rosszabb az élet, de ezt elfelejtitek. Állandóan panaszkodtok, nemhogy hálásak lennétek azért is ami van nektek.... Magyarország egy jó ország(meg is tudom magyarázni annak aki kíváncsi rá), és boldog vagyok hogy itt élhetek! Büszke vagyok a magyarságomra.
2016. jan. 17. 22:45
 39/57 anonim ***** válasza:
100%
Én is. De attól még nem akarok fölöslegesen elpocsékolni hónapokat az életemből egy lepukkant laktanyában.
2016. jan. 17. 22:51
 40/57 anonim ***** válasza:
8%
Én nem értem hogy miért lenne baj a sorkatonaság. Az én apám és sok ismerősöm apja is volt sorkatona, mégis itt vannak, nem haltak meg, lett bennük egy életviteli tartás ami a mai fiatalságból egy picit hiányzik.De aki hülye az csak fusson el a világvárosokba a pénze után de ha világháború lenne akkor a civil lakosság látná a kárát, ugyanis nincsen jobb célpont egy 100 milliós városnál ami védtelen és gazdaságilag is könnyen romba dönthető. Személy szerint ha háború lenne én bevonulnék , mert ugyebár már lövészárkok és hadszínterek aligha lesznek mert manapság már minden ,,gombnyomásra,, történik.
2016. jan. 19. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!