Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor a sok puhány mind kirohan majd külföldre, nehogy szolgálja a hazáját?
Nem akarok megsérteni vagy provokálni senkit sem!
De a kommenteket olvasva eléggé elkeseredtem...
Mi a fene már az, hogy „inkább kimegyek külföldre minthogy katona legyek” meg „nem fogok él évre börtönbe menni” és hasonlók.
Mi ez már, hogy egy magyar férfi nem akarja szolgálni a hazáját?
És ezek akarják hazánkat építeni?
Bezzeg Észak-Koreában még a nők is buzgón kiállnak a hazájukért:
Mi lenne ha még Észak-Koreában lennénk?
Ha bevezetik a sorkatonaságot akkor ezek is úgy csinálják mint a migránsok? A határon szökdösnének ki nyugatra menedékjogot kérni, vagy mi?
Ezeknek a migránsok nagy része is azért szökik el, mert nem akar szolgálni, azt hitték majd a sült galamb fog a szájukba röppenni...
Én nem vagyok se iskolázatlan se buta, nekem ez a véleményem.
Én büszke lennék ha szolgálhatnám hazámat!
A haza mindenek előtt!
18/F
Szánalmas kis szájhős vagy kérdező! Ha ilyen keménylegénynek hiszed magad, akkor jelentkezz tartalékos katonának vagy menj a gátakra, ha árvíz van.
Feleslegesnek tartom a sorkatonai szolgálatot. Semmit nem tanulsz meg, ellenben végig szívatnak téged és már leszívesebben rohannál is haza. De tudod mit, neked pont ez kéne és egy igazán szemét, hatalommániás tiszt felettesednek, aki jól helyretenne és nem lenne ekkora szád. Pont a magad fajta kis hülyéket szokták alázni az ilyen helyeken, mert senki nem szereti a magát felsőbbrendűnek gondoló, szájhősöket.
Nevetséges, hogy te 18 évesen férfinak nevezed magad. Jogilag az vagy, de agyilag még gyerek vagy.
"Ezért a bajban is az ország mellett kéne lenni és kiállni érte, nemcsak akkor mikor minden jól megy."
Egy a problémám, hogy kis túlzással mióta az eszemet tudom ez az istenverte ország bajban van, és nem mellette vagyok kénytelen állni, hanem benne élni! Mikor ment itt bármi is jól?
Magyarországért nem megdögleni bátorság, az bárkinek megy, hanem benne élni, na az a tökös gyerek, aki végig bírja csinálni az életet itt, lógás nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!