Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kövér László kijelentésétől...

Kövér László kijelentésétől miért kapott vérszemet az összes baloldali?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy a demográfia súlyos probléma Magyarországon és Európában. Szerintem semmi újat, és semmi sértőt nem mondott.

Aki pedig azért hisztizik hogy Kövér László visszaküldené őt a konyhába, az pedig csak belemagyaráz dolgokat. Nem liberális polkorrekt nyelvezettel beszélt ezt aláírom, de véleményem szerint nem mondott semmi rosszat. Ha pedig valakit az anyaság gondolata riaszt, akkor nem inkább magában kellene keresni a hibát?

2015. dec. 15. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
83%

Jézusom, még egy értelmiségi...

Nem azzal van a baj, hogy gyereket kéne vállalni ahhoz, hogy megoldódjanak a demográfiai kérdések. Ötödszörre is leírom, hogy ezzel egyet értek, nem vagyok hülye, fel tudom fogni, hogy a népesség csak akkor fog növekedni, ha magasabb lesz a születési arány.

Csak azt mondtam, hogy egy nő önmegvalósítása nem feltétlenül a gyerekvállalásban fog kiteljesedni, és emiatt nem kéne másokat bírálni.

De érdekes módon a válaszaim nem jutnak el egyes válaszolók agyáig, csak teljesen kiforgatják és belekötnek. Egyes emberek itt komoly hiányossággal rendelkeznek szövegértés terén.

2015. dec. 16. 00:38
 62/67 anonim ***** válasza:
47%
Ja és akárki akármit mond, a férfinak azért van petéje hogy a nőbe rakja ennyire egyszerű a nőnek meg azért van üreg a hasába hogy gyerek fejlődjék benne! a fidesz meg egy konzervatív hívő párt, aki a teremtésben és az igaz meglétben hisz, sneki nem várja el tőle hogy a gyerek nemzés ellenében szóljon!
2015. dec. 16. 00:52
 63/67 anonim ***** válasza:
47%
ja én nem az a 60%-os vagyok.. bakker sok itt a 60% XDDD
2015. dec. 16. 00:53
 64/67 Jeffrey Spender ***** válasza:
Ha nem rejtenétek le a neveteket, nem keverednétek bele az egészbe.
2015. dec. 16. 00:56
 65/67 anonim ***** válasza:

"akárki akármit mond, a férfinak azért van petéje hogy a nőbe rakja"

???

Ugye tudod, manócska, hogy nincs egy babányi légüres tér a nők hasában? A méh tágul, ahogy a baba növekszik.

Azért, mert valakinek van valamije, nem jelenti azt, hogy csinálnia is kell vele valamit. Van szemem, de hála az égnek, nem kell megnéznem az új Star Wars filmet, van lábam, de nem kell megtanulnom táncolni, van méhem, de nem kell szülnöm.

Ha valaki nem tart nőnek emiatt, ez van. Ha valaki megmutatja neked, hogy milyen ember, higgy neki.

2015. dec. 16. 15:54
 66/67 anonim ***** válasza:

# 65/65 Időpont ma 15:54

Szerinte a férfinak petéje van, hagyd rá. :-)

2015. dec. 16. 16:25
 67/67 anonim ***** válasza:
#62:"A Fidesz meg egy konzervatív,hívő párt".Na ja,most éppen az,bár nem mindig volt így("Térdre,imához!-rémlik?). Sőt,legkeresztényibb Semjén úr szerint,a vasárnapi bolzbezárás elérte a célját,hiszen a családi kisboltokban,vasárnap együtt a család.Hát,hacsak úgy nem...Azt már csak halkan jegyzem meg,hogy hobbiból, trófeákért(tehát véletlenül sem szükségből) gyilkolja Isten teremtményeit.És nem mellesleg,nem is olyan régen hallhattuk tőle,hogy a házassság előtti szex,bűn.Hát, ha ezt mindenki szó szerint venné,akkor sokkal nagyobb problémák lennének a népszaporulattal.
2015. dec. 16. 16:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!