Mit gondoltok Kövér László kijelentéséről?
Figyelt kérdés
Miszerint a nők önmegvalósításának csúcsa a szülés2015. dec. 15. 17:12
2/16 anonim válasza:
Férfiként azt mondom Kövér Lászlónak nem kéne beleszólnia ebbe. Nem tudjuk milyen nőnek lenni, így ő sem tudja. Ne tanácsolgasson senkinek semmit mert ő csak egy házelnök. Ne mondja meg senkinek mi a jó, ő csak egy politikus.
3/16 anonim válasza:
Joga van ahhoz, hogy ilyen véleménye legyen, de ilyen pozícióban nem értékelhet vele ekkora embertömeget.
A véleményével nem értek egyet. Az ember nem ösztönlény, hogy a szaporodás jelentse FELTÉTLENÜL számára a csúcsot. Hegelt, Byront vagy Caspar David Friedrichet nem azért tartjuk nagyra, mert olyan nagyszerű apák voltak. Persze valaki számára jelentheti az anyaság / apaság a csúcsot, de sokan épp ezért veszítik el önmagukat azzal, hogy megszűnnek szülők lenni (ebből erednek a tipikus após / anyós problémák).
4/16 anonim válasza:
Igaza van. A nő első számú küldetése ezen a világon, hogy anya legyen. Utána jöhet a karrier meg egyebek.
5/16 anonim válasza:
Szerintem a legnagyobb baj ezzel a kijelentéssel, hogy férfi mondta. Amúgy az Ákos kijelentéseit sokkal sértőbbnek találom.
6/16 anonim válasza:
Csak hiányzik neki a Ratkó-korszak. Már onnan is látszik, hogy építik vissza gőzerővel. :-D
7/16 anonim válasza:
Tipikus jobber despota.
Majd ő megparancsolja, hogy mi a helyes és akkor mindenki ugráljon úgy, ahogy ő fütyül.
9/16 anonim válasza:
Én férfiként úgy vagyok vele,hogy szerintem ne egy férfi mondja meg, mi a nők önmegvalósításának a csúcsa.
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!