Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Kövér László...

Mit gondoltok Kövér László kijelentéséről?

Figyelt kérdés
Miszerint a nők önmegvalósításának csúcsa a szülés
2015. dec. 15. 17:12
1 2
 11/16 MolotovPunk ***** válasza:

Nagyon ostoba kijelentés volt...

Valószínűleg még fideszes szavazó nők közül is sokan berághattak rá.

Mellesleg attól,hogy tett egy ilyen kijelentést,attól még nem lesz több gyerek ebben az országban.

Tessenek látható béremeléseket végrehajtani,akkor talán majd idővel fog több gyerek is születni ebbe az országba.

Ha lesz életszínvonal itt,akkor pedig a fiatalok sem fognak kivándorolni ebből az országból...

2015. dec. 15. 20:39
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Pont nem érdekel.
2015. dec. 15. 20:55
 13/16 MolotovPunk ***** válasza:
Mellesleg már a fidesz pártban is szembe mentek páran Kövér kijelentése miatt...
2015. dec. 15. 21:03
 14/16 A kérdező kommentje:

Az mondjuk belefért volna, hogy a nőiesség kiteljesedése a szülés, hiszen hozzá tartozik a női nemhez és ez teszi kivételessé a férfi nemmel szemben... de nem ezt mondta... nem a nőiességről beszélt, hanem az emberekről, akik nők.. és így lényegében az jön le, hogy egy nő nem is tud annál többet, mint hogy ő egy nő..

lássuk be, szaporodni nem teljesítmény... mármint persze, összehozni és felnevelni egy gyereket nagy, és nehéz dolog, de nem olyasmi, amire azt lehet mondani, hogy "én ezt elértem, mert sokat tettem érte".. és Kövér egy későbbi nyilatkozatában is biológiával, meg szaporodással jön... elég lehangoló, hogy 2015ben a magyar nő nem más, mint a homo sapiens sapiens faj nősténye..

2015. dec. 16. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:

"elég lehangoló, hogy 2015ben a magyar nő nem más, mint a homo sapiens sapiens faj nősténye.."

Miért, szerinted nem az? Ahogy a férfi is a homo sapiens sapiens hímje.

2015. dec. 16. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:

#15: nem azt írta, hogy NEM a homo sapiens sapiens nősténye, hanem hogy NEM MÁS, MINT a homo sapiens sapiens nősténye.

De ha nem érted a különbséget, akkor vedd úgy, hogy nem írtam semmit.

2015. dec. 16. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!