Kövér László kijelentésétől miért kapott vérszemet az összes baloldali?
Köztudott, hogy a demográfia súlyos probléma Magyarországon és Európában. Szerintem semmi újat, és semmi sértőt nem mondott.
Aki pedig azért hisztizik hogy Kövér László visszaküldené őt a konyhába, az pedig csak belemagyaráz dolgokat. Nem liberális polkorrekt nyelvezettel beszélt ezt aláírom, de véleményem szerint nem mondott semmi rosszat. Ha pedig valakit az anyaság gondolata riaszt, akkor nem inkább magában kellene keresni a hibát?
"gyereket kellene vállalni"
na és ezt meg hol mondta?? sorra jöttök oylan idézetekkel, amit egy szóval sem mondott, csak belelátjátok.. -.-
"Azt már meg sem említem, hogy a narancsködéknél ilyenkor nem számít"
Nagyon mellélőttél, hogy fideszes lennék, szimplán nem szeretném, ha Hoszé Armandókból, Abdul Hasszánokból és nyugdíjas magyarokból állna a jövő Magyarországa.
Márpedig szerintem a női önmegvalósításnak az a legminőségibb csúcsa, ha gyereket szül egy szerető családba! A nőnek nőként ez a csúcs, emberként lehet diplomás, lehet karrierje, eléghet sok mindent, emberként lehet a csúcsa az önmegvalósításának a gazdagság is vagy akármi, de nőként nem a pénz vagy a karrier a csúcs.. Férfiként pedig az a csúcs, ha valaki sikeresen el tudja vetni a magvait egy nőben és életerős gyereke születik, emberként szintén lehet más is a csúcs számára, de elsősorban mint férfi neki ezt a természetes "feladata".. Ez a természet rendje.. És nem mondta, hogy kell, vagy kötelező, csak azt mondta, hogy örülne, ha ez lenne az értékrend, hogy a női önmegvalósítás részeként kitetőzik az, hoyg egy szerető családdá válik a pár..
Nem értem mit kell ezt túlrugózni..
# 34/35 Időpont ma 23:25
Te mellébb, mert ez pont nem neked szólt :-D
# 35/35 Időpont ma 23:28
Szerintem meg az emberek hadd döntsék el saját maguk, mi a _SAJÁT ÉLETÜK_ kiteljesedése. Ne ugasson bele senki, pláne ne egy exkomcsi bohóc.
"Nagyon mellélőttél, hogy fideszes lennék, szimplán nem szeretném, ha Hoszé Armandókból, Abdul Hasszánokból és nyugdíjas magyarokból állna a jövő Magyarországa."
Igen és ezt gondolom úgy kell megoldani, hogy befogjuk a nőket szülni és ha nem akarnak, akkor jöhet a pofon és a vak komondoron átlökdösés.
Világos.
ma 23:33
te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni? vagy nem érzed a különbséget, a kéne és a kell között?
"Ha azt mondom, hogy minden életerős felnőttnek dolgoznia KÉNE, hogy jobban éljünk."
ezzel nem tettem kötelezővé a munkát -.-
vagy ha azt mondom, hogy a nőknek gyereket KÉNE szülniük, hogy legyen jövő generáció, akik eltartanak minket amikor nyugdíjasok leszünk, ezzel nem tettem kötelezővé a gyerek szülést, csak szimplán kimondtam egy alapvetést, azt hoyg ahhoz hogy legyen gyerek, ahhoz meg is KÉNE szülnie valakinek.. -.-
" Férfiként pedig az a csúcs, ha valaki sikeresen el tudja vetni a magvait egy nőben "
Ilyen alapon a kisebbségieknek csúcs élete van, aztán mégse. A csúcs az, ha tanult, jó állással és jó anyagi körülmények között élő párnak lesz gyermekáldása.
# 41/42 Időpont ma 23:38
Te meg fogd már fel, hogy hadd döntse el már mindenki magának miben éli meg az életének a kiteljesedését! Édes lótúróspalacsintátaszűrőbe, én biteket tologatok egész nap a monitor előtt és imádom, apám meg sosem értette meg mi ebben az élvezet! Mégse mondta azt, hogy "fiam banyek, itt a kapa, holnaptól mezőgazdasági munkás leszel", hanem őszintén azt mondta, hogy nem érti miért jó ez nekem, de büszke rám, amiért meg tudtam találni azt az életben amiért élnem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!