Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kövér László kijelentésétől...

Kövér László kijelentésétől miért kapott vérszemet az összes baloldali?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy a demográfia súlyos probléma Magyarországon és Európában. Szerintem semmi újat, és semmi sértőt nem mondott.

Aki pedig azért hisztizik hogy Kövér László visszaküldené őt a konyhába, az pedig csak belemagyaráz dolgokat. Nem liberális polkorrekt nyelvezettel beszélt ezt aláírom, de véleményem szerint nem mondott semmi rosszat. Ha pedig valakit az anyaság gondolata riaszt, akkor nem inkább magában kellene keresni a hibát?

2015. dec. 15. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
93%

#18 Egy apának miért nem a gyereke a legfontosabb a világon? És a szemedben nem férfi az aki nem akar gyereket? MIÉRT?

Hangsúlyozom: a nők nem saját magukat termékenyítik meg. Ehhez a dologhoz két ember kell.

A normális szerintem is az, hogyha van gyermeked, akkor ő legyen számodra az első.

De azért, emrt gyereked van, te még maradsz önálló ember, akinek az önmegvalósítása nem feltétlenül a gyermekén keresztül történik.

Engem apukám mindennél jobban szeretett. A férjem a gyerekünket mindennél jobban szereti. Ez a normális. De tudod, emelett mindketten sikeresek abban, amit csinálnak. Ez nekem is jár.

Úgy mondom ezt, hogy a lányom a legfontosabb személy az életemben. De aellett hogy az ő anyja vagyok, van saját életem is.

2015. dec. 15. 22:57
 22/67 anonim ***** válasza:
78%

# 19/21 Időpont ma 22:55

Szokott gondolkodni????

# 17/21 Időpont ma 22:52

A nő akkor szül, amikor jólesik neki, és a természet is úgy gondolja. Nem látok ebben problémát.

# 18/21 Időpont ma 22:53

Kövér szerint az lenne a jó, ha a nő számára az EGYETLEN érték az anyaság lenne. És ez csak begyöpösödött idióták számára elfogadható.

A többi meg a szokásos terelés és bullshit. Köze sincs a témához.

2015. dec. 15. 23:00
 23/67 anonim ***** válasza:
72%

Itt a megfogalmazással van csak probléma, nem emlékszem pontosan, hogy hogy hangzott, de a lényege az volt, hogy a nők önmegvalósításának abban kéne kiteljesülni, hogy "unokát szüljön nekünk". Ezzel a megfogalmazással az a baj, hogy ezzel egyrészt a saját értékrendjét akarja ráeröltetni másokra, másrészt alábecsüli a nőket.

Véleményem szerint mindenkinek joga van ahhoz, hogy eldöntse hogy hány gyereket akar, vagy akar e egyáltalán. Nem tartom Kevésbé értékesnek azokat a nőket, akik nem akarnak családot, márcsak azért sem, mert véleményem szerint az emberek 80 százaléka nem alkalmas szülőnek.

Ennek ellenére (fiatal nő létemre) nem érzem kifejezetten sértőnek vagy felháborítónak a kijelentés, bár a megfogalmazása érdekes, de csak a véleményét fejezte ki. Amég nem iktatják törvénybe a fogamzásgátlás megszüntetését, és írják elő legalább három utód világrahozását, addig szerintem felesleges háborogni. Nem lehet mindenki ugyanazon a véleményem. :)

2015. dec. 15. 23:04
 24/67 anonim ***** válasza:
65%

ma 23:00

hol mondta hogy EGYETLEN kérlek linkeld már? meghallgattad mit mondott? ilyen nem volt benne, ezt csak beleláttad

2015. dec. 15. 23:07
 25/67 anonim ***** válasza:
15%

ma 23:04

igen, de akkor sem azzal kéne törődni, hogy kövér hogyan fogalmazta meg a dolgot.. -.- ki a francot érdekel, a lényege meg fontos, a családoknak téynleg gyereket kéne vállalniuk, ez itt a lényeg, a többi szardobálás csak, nem az ellopott milliárdokkal kéne foglalkozni ahelyett, hogy azon vitatkozunk, hogy kövér hogyan fogalmazta meg azt az egyértelmű dolgot, amit mindenki tud, csak nem beszél róla??

2015. dec. 15. 23:09
 26/67 Jeffrey Spender ***** válasza:
64%

"Kövér szerint az lenne a jó, ha a nő számára az EGYETLEN érték az anyaság lenne. És ez csak begyöpösödött idióták számára elfogadható.

A többi meg a szokásos terelés és bullshit. Köze sincs a témához."

Mutasd meg pontosan, hogy hogyan mondja, mert ez csak így nagyon erőltetett belemagyarázás, retteghetnék.

Ez már tényleg elvakultság...

Olyan mintha félnék a liberalizmustól mert nem akarom hogy betépessenek és transzneművé operáltassanak engem :D

2015. dec. 15. 23:10
 27/67 anonim ***** válasza:
25%

ma 22:57

az a legfőbb gondom, hogy igen, ez amit írsz igaz, és teljesen jogos is, de könyörgöm az volt kövér felszólalásának a lényege, hogy társadalmi vita legyen abból, hogy kevés a gyerek mo-n, és teljesen igaza van, jó lenne ha társadalmi vita lenne ebből, mert tényleg kevés gyereket vállalnak.. az meg hogy ezt hogy vita legyen, hogyan tálalta nem full mindegy? nem érdemi dolgokkal kéne foglalkozni ahelyett, hogy kövér mondatszerkezetét elemezzük?? vagy az ellopott pár milliárd forint nem számít többet, mint az hogy hogyan fogalmazott meg egy alapvetést?? vagy az hogy lázár lényegében beismerte, hogy eddig a barátoknak osztották a pénzeket, az nem veri ki a biztosítékot senkiben, csak azt hogy kövér zserint a nőknek szülniük kéne??? hagyjuk már a baromságot könyörgöm.. -.-

2015. dec. 15. 23:14
 28/67 anonim ***** válasza:
76%

# 25/28 Időpont ma 23:07

"Szeretnénk, ha a lányaink az önmegvalósítás legnagyobb minőségének azt tartanák, hogy unokákat szülhetnének nekünk"

Na, most lehet, hogy megbuktál szövegértésből, de az "önmegvalósítás legnagyobb minősége" nem azt jelenti, amire te gondolsz. Ez a Ratkó korszaki "szüljél mán, kell a rabszolga" 2015-ös verziója. Sajnálom, hogy te nem akarod észrevenni a mögötte rejlő propagandát.

# 28/28 Időpont ma 23:14

Pubi, ezeken is ugyanúgy felháborodtam, lehet nyugodtan keresgélni a többi kérdésben.

2015. dec. 15. 23:20
 29/67 anonim ***** válasza:
64%
Én ugyan vérszemet nem kaptam és baloldalinak sem tartom magam,de azért megértem,hogy sokakat irritál,amikor egy Kövér László(vagy bármely más politikus) akarja megmondani,hogy mi a női önmegvalósítás csúcsa.És a legszebb az egészben,hogy fel sem fogja,mennyire kontraproduktív amit csinál.Mert abban biztos vagyok,hogy Kövér szavainak hatására,nem fog megnőni a születések száma,viszont nyilván lesznek(vannak),akik "nekiesnek" és nem is ok nélkül.
2015. dec. 15. 23:20
 30/67 anonim ***** válasza:
93%

#26 szerintem félre értesz. A megfogalmazása sértő, a mondanivalója pedig megkérdőjelezi az emberek szabad akaratát. Itt pont a "gyereket kellene vállalni" kijelentés az, ami szerintem nem helyén való. Nem kéne megszabni másoknak, hogy mit kezdjenek az életükkel, attól még lehet valaki értékes ember, ha nem alapít családot. Persze jó lenne, ha a gazdasági helyzet lehetővé tenné, hogy az ember annyi gyereket szüljön, amennyit akar. Ettől még nem kéne azokat lenézni, akik nem áldozzák fel magukat a demográfiai előremozdulás és a hazaszeretet szent oltárán.

Arra akarok csak kilyukadni, hogy bár én nem értek egyet Kövér nézeteivel, attól még nem hülyeség az elgondolása, de mindenkinek meg kéne hagyni a jogot, hogy maga rendelkezzen az életéről, és nem eszerint kéne bírálni egymást.

2015. dec. 15. 23:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!